Neler Yeni

Öneri Gamenote HV-KB473L Mi Gamepower Calypso Mu ?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Kendim Gamepower Calypso kullanıyorum Memnunum 2 yıl oldu sanırım tuş basmama gibi bir sorunla karşılaşmadım. Optik Switch(Content markasının) olanlarından var. Servis konusunda biraz vasat ama GP.
Gamenote'da bilek desteği yok ama kaliteli bir markadır.
GP'nin diğer klavyeleri kötü fakat Calypso için aynı şeyi diyemeyeceğim. Tercihim bilek desteği sevdiğim için GP tarafında olurdu. Fakat teknik destek açısından Gamenote her türlü daha iyidir.

Vanestic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim Gamepower Calypso kullanıyorum Memnunum 2 yıl oldu sanırım tuş basmama gibi bir sorunla karşılaşmadım. Optik Switch(Content markasının) olanlarından var. Servis konusunda biraz vasat ama GP.
Gamenote'da bilek desteği yok ama kaliteli bir markadır.
GP'nin diğer klavyeleri kötü fakat Calypso için aynı şeyi diyemeyeceğim. Tercihim bilek desteği sevdiğim için GP tarafında olurdu. Fakat teknik destek açısından Gamenote her türlü daha iyidir.
bi de incehesap da calypso rgb olarak geçiyor ama farklı sitelerde rainbow olarak geçiyor ? RGB mi Rainbow mu ?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
bi de incehesap da calypso rgb olarak geçiyor ama farklı sitelerde rainbow olarak geçiyor ? RGB mi Rainbow mu ?
Blue switch RGB var fakat Red istiyorsanız sadece rainbow mevcut.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Top Bottom