Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
Birazdan sipariş vereceğim hangisini almalıyım warlock kronik sorununa düzeldi diyorlar
Warlock sorunlu bir model.Birazdan sipariş vereceğim hangisini almalıyım warlock kronik sorununa düzeldi diyorlar
Warlock sorunlu bir model.
KB435L almanı öneririm.
KB435L
2 model arsında kararsız kaldım warlock bazıları sorunun Düzeldiğini söylüyordu değerlendirmeler aldığım yerde çok yüksekti sıkıntı olursa iade ederim en kötüGamenote kb435l daha iyi
warlock kronik sorunlu basmama çift basma sorunu var
KB435L al bence2 model arsında kararsız kaldım warlock bazıları sorunun Düzeldiğini söylüyordu değerlendirmeler aldığım yerde çok yüksekti sıkıntı olursa iade ederim en kötü
warlock kronik hastalıklı tuş takılı kalıyor.
Game not alırsam düzgün Türkiye servis yok garanti sıkıntıKB435L al bence
O zaman warlock al sorunlu klavye kullanGame not alırsam düzgün Türkiye servis yok garanti sıkıntı
Game note alırsam düzgün garanti yeri yokO zaman warlock al sorunlu klavye kullan
Tamam bende diyorum o zaman sorunlu klavye kullanGame note alırsam düzgün garanti yeri yok
Umarım sorunlu gelmez 14 gün iade süresi varTamam bende diyorum o zaman sorunlu klavye kullan![]()
inşAllah sorunlu gelmez ama sorunlu gelirse direk iade etUmarım sorunlu gelmez 14 gün iade süresi var![]()