Neler Yeni

Yardım GAMEON Sonicstorm X Kablosuz RGB Siyah Soundbar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,803
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,803
İsim
Mehmet Aslan

Veysel32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Veysel Yılmaz
Bende aldım indirimden. bugün elime ulaştı. A.ıkçası böyle bir performans beklemiyordum. ürün yaklaşık 45cm. bası vs ses düzeyi harika bu fiyata nasıl aldım bilmiyorum

RunHeaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Ergün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gelince deneyimini paylaşırsan sevinirim hocam
Harika, hocam sarj süresi biraz daha uzun olsun isterdim ama bence yeterli. Zaten pcye bağlı şekilde kullanıcam sarj derdim yok ama dışarıda vesaire kullanacak olsan 3 4 saat sarj süresi var yeter.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,803
İsim
Mehmet Aslan
Harika, hocam sarj süresi biraz daha uzun olsun isterdim ama bence yeterli. Zaten pcye bağlı şekilde kullanıcam sarj derdim yok ama dışarıda vesaire kullanacak olsan 3 4 saat sarj süresi var yeter.
tv ye bağlayabiliyor musun hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Hocam ben de aldım da kablo kısa gibi, nasıl bağlı şekilde kullanmayı planlıyorsunuz? Kablonun daha uzunlarından alacaksanız link atabilir misiniz?

RunHeaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Ergün
tv ye bağlayabiliyor musun hocam ?
Evet, kablolu ve kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de aldım da kablo kısa gibi, nasıl bağlı şekilde kullanmayı planlıyorsunuz? Kablonun daha uzunlarından alacaksanız link atabilir misiniz?
Herhangi bir usb girişli kablo alıp takabilirsin bir önemi yok. USB'den neye dönüşeceği tamamen sana kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Hoparlörde cızırtılar yaşamaya başladım auxla bağlıyken hafif bir cızırtı oluyor, usbyi şarj etmek için bağlayınca cızırtı seviyesi iyice artıyor. Diğer alan kişilerde var mı böyle bir durum? Kablo mu bozuk acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,575
Üyeler
164,334
Son üye
Zipik
Top Bottom