alınır mı film vs izlemek için ne dersin pek anlamıyorum ? Ve tv ye bağlanır mı ?
Ben aldım, en kötü iade ederim.alınır mı? hoparlör kullanıyorum şuanda
gelince deneyimini paylaşırsan sevinirim hocamBen aldım, en kötü iade ederim.
Harika, hocam sarj süresi biraz daha uzun olsun isterdim ama bence yeterli. Zaten pcye bağlı şekilde kullanıcam sarj derdim yok ama dışarıda vesaire kullanacak olsan 3 4 saat sarj süresi var yeter.gelince deneyimini paylaşırsan sevinirim hocam
tv ye bağlayabiliyor musun hocam ?Harika, hocam sarj süresi biraz daha uzun olsun isterdim ama bence yeterli. Zaten pcye bağlı şekilde kullanıcam sarj derdim yok ama dışarıda vesaire kullanacak olsan 3 4 saat sarj süresi var yeter.
Hocam ben de aldım da kablo kısa gibi, nasıl bağlı şekilde kullanmayı planlıyorsunuz? Kablonun daha uzunlarından alacaksanız link atabilir misiniz?Harika, hocam sarj süresi biraz daha uzun olsun isterdim ama bence yeterli. Zaten pcye bağlı şekilde kullanıcam sarj derdim yok ama dışarıda vesaire kullanacak olsan 3 4 saat sarj süresi var yeter.
Evet, kablolu ve kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.tv ye bağlayabiliyor musun hocam ?
Herhangi bir usb girişli kablo alıp takabilirsin bir önemi yok. USB'den neye dönüşeceği tamamen sana kalmış.Hocam ben de aldım da kablo kısa gibi, nasıl bağlı şekilde kullanmayı planlıyorsunuz? Kablonun daha uzunlarından alacaksanız link atabilir misiniz?