Arkadaşlar gamepad alıcam bi süredir araştırıyorum verilen tavsiyeleri de değerlendirdim toplamda 5 ürün belirledim 1 tanesini almayı düşünüyorum bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz veya içinden kullandığınız varmı ? Şöylede bir durum var ben daha çok Dualshock 4 tarzı olan gamepad almayı düşünüyorum yinede kıymetli fikirleriniz benim için önemli ona göre karar vericem. ( NOT : Bilgisayar da ve genellikle FİFA için kullanıcam )
Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
https://www.trendyol.com/dobe/ps4-d...234575209?boutiqueId=607317&merchantId=145948 ( BU ÜRÜNÜN YORUMLARI FALAN İYİ AÇIKCASI EN ÇOK AKLIMA YATAN ÜRÜN BU )
Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Snopy Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyah USB 1.8m Joypad Yorumları - Trendyol
Snopy Rampage Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyah Usb 1.8m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
PoloSmart PSG05 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polosmart Kablosuz Uyumlu Oyun Kolu Siyah Psg05 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Polygold Ps4 Uyumlu Kol Dualshock 4 - V2 Yeni Nesil Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polygold Ps4 Uyumlu Kol Dualshock 4 - V2 Yeni Nesil Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Son düzenleme: