Neler Yeni

Gamepad fiyatları uçuşa geçti! SON DURUM

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
Aynen bende şans yok ne zaman bir şey alacak olsam zamlanıyor önceden xbox 9. nesil kolu MSI GC 30 V2 fiyatından ucuzmuş şimdi aralarında 500 TL fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırdım da konuşuyorum ben boş yere çamur atmam PC de dualsense nin sunduğu özellikleri kullanabilmek için bi ton uygulama gerekiyor

Bende microsoft klavye var 10 yıllık hala sapa sağlam kalitesinden yana şüphem yok ama bu fiyat eski fiyatlarına göre çok fazla önceden dualsense nin yarı fiyatına satılıyormuş şimdi ne değişti
İyi araştırmamışsın. 1 program drx indirsen yeterli oluyor. Steam oyunları dışında diğer oyunları Xbox kontroller olarak görüyor ve xboxta nasıl hissiyat alıyorsan aynısı alıyorsun.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
İyi araştırmamışsın. 1 program drx indirsen yeterli oluyor. Steam oyunları dışında diğer oyunları Xbox kontroller olarak görüyor ve xboxta nasıl hissiyat alıyorsan aynısı alıyorsun.
Logitech F710 aldım yanlış mı yaptım acaba?

LethaX

80+ Bronze
Logitech F710 aldım yanlış mı yaptım acaba?
Xbox controller PC için en iyisi. Çokta kaliteli zaten ele oturması ergonomik olarak tasarımı,dokusu Windows için kusursuz çalışması vs. birsürü sebep var ama 1800 ü bilemem değermi/değmezmi. Bütçemi zorlamaz diyosan keşke Xbox Controller alsaydın.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
F710 ve xbox 9. Nesil kullandım

Xboxa diyecek laf yok
F710 yontma taş devrinden kalma gibi aşırı rahatsız ergonomi sıfır ama bu fiyata pc uyumlu kablosuz yok mecburen kullanıyorum

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
F710 ve xbox 9. Nesil kullandım

Xboxa diyecek laf yok
F710 yontma taş devrinden kalma gibi aşırı rahatsız ergonomi sıfır ama bu fiyata pc uyumlu kablosuz yok mecburen kullanıyorum
Araştırdım baya bi doğru düzgün bi kol bulamadım MSI GC 30 v2 modelini düşünüyordum triger larda ölü bölge var ama F710 da ölü bölge hiç yok üstelik MSI ın fiyatı da XBOX a yaklaşmış F710 kadar az sorunu olan fiyat performans bi kol bulamadım ben uzun süreli kol ile oynanacağım için ergonomisi benim için pek önemli değil borçlar biterse belki Xbox koluda alırım o zamana kadar fiyatı düşer umarım belkide F710 dan memnun kalırım hiç almam

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar F710 aldım gamepad çok güzel işletim sistemim win 11 PC direk xbox kolu olarak tanıdı futbol ve yarış oyunlarında denedim hiç bir sıkıntı olmadı kolun tepki süresi de çok iyi, tuşları kaliteli bunca zaman hep ucuz 20,30 TL lik gamepadlerle oynadım gerçi bu fiyata da kalmadı gamepad kısacası aralarındaki fark dağlar kadar almak isteyene tavsiye ederim ergonomi olarak beni rahatsız etmedi, tetik hassasiyeti de çok iyi az bi basmayla algılıyor

Arkadaşlar tek bi sorunum var bende bir gamepad daha var PC ye ikisini taktığımda diğeri pasif hale geliyor oyunlarda 2 gamepadle oynayabilmek için ne yapmak gerekiyor?

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
PC için Gamepad almaya karar verdim önceden karşıma hesaplı baya gamepad çıkıyordu şimdi alacak oldum fiyatları uçmaya başladı Microsoft Xbox Wireless Controller ün fiyatı Dualsense ile aynı şaka gibi önceden MSI ın gamepad lerinden daha ucuz olan kol şimdi Dualsense fiyatında sorum şu Microsoft Xbox Wireless Controller e 1800 TL değer mi?
360 gamepadi var bendede. Valla yetiyor

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Ben F710 dan memnun kaldım ama bende bide bu var https://www.teknosa.com/frisby-fgp505pu-usb-pcps2ps3-titresimli-directx-uyumlu-game-pad-p-125089810 pc bunu da xbox kolu olarak görüyor ama oyunlarda 2 kolu birden kullanamıyorum şimdi bi tane de xbox kolu alsam PC de 2 kol kullanamadığım sürece hiç bir anlamı kalmayacak

Sorunu çözdüm diğer kolu kasaya takıyordum anakarta taktım onu da gördü PC şimdi xbox kolu alsam mı ki itopyada indirim de yoksa bekleyeyim mi düşer mi fiyatı bir de 1699 TL değer mi F710 ile arasında ne var bilmiyorum ama F710 da fiyatına göre çok kaliteli bi kol

Son düzenleme:
Top Bottom