Neler Yeni

Gamepad fiyatları uçuşa geçti! SON DURUM

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
önceden fiyatı kaçtı kaç oldu ki
Xbox fiyatı 1 yıl önce 800 900 TL civarı MSI GC 30 V2 de aynı fiyat hatta bir tık daha pahalıymış videolardan duydum fiyatları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende dualsense var ben niye bi ton uygulamayla uğraşmıyorum o zaman
Sen de hangisi var ben dualsense 5 den bahsediyorum onda bazı özlellikleri aktif etmek için uygulama gerekiyor

f710 alabilirsiniz
Bu gidişle tercihim o olacak gibi

EgeCif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege
Doğru diyorsan ama PC için bi ton uygulama yüklemek gerekiyor bende uğraşmayı sevmem bu tür şeylerle yoksa benimde ilk tercihim Dualsense olurdu
Hocam bizzat ben kullanıyorum gerektirmiyor zaten bir çok oyunu steam üzerinden oynayacağınızı var sayıyorum ve steam ın kendi kontrolcü desteği var sadece bilgisayara bağlayıp oyuna giriyorsunuz kendisi senkronize ediyor. Steam harici korsan bir oyun oynadığınızı var saydığımızda sadece ds4 Windows diye uygulamayı açtığınız zaman istediğiniz oyuna giriyorsunuz.

HDogus

80+ Bronze
Pc için xbox koluna hiçbiri rakip olamaz. Tak çalıştır ayara falan gerek yok.

r4NG3r

80+ Silver
Xbox fiyatı 1 yıl önce 800 900 TL civarı MSI GC 30 V2 de aynı fiyat hatta bir tık daha pahalıymış videolardan duydum fiyatları

Sen de hangisi var ben dualsense 5 den bahsediyorum onda bazı özlellikleri aktif etmek için uygulama gerekiyor

Bu gidişle tercihim o olacak gibi
Dualsense 5 diye bir sey yok bir tane dualsense var zaten.Steamde otomatik olarak çalışıyor steam dışı oyunlar icinde dsx uygulamasini kullaniyorum onuda steamden aldim zaten 6 TL'ye. senin o bahsettigin özellikler tetik titreşimi felan kablosuz olarak kullanilmiyor pcde.O yuzden pek bir onemi yok onlar icin alacaksan alma

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Dualsense 5 diye bir sey yok bir tane dualsense var zaten.Steamde otomatik olarak çalışıyor steam dışı oyunlar icinde dsx uygulamasini kullaniyorum onuda steamden aldim zaten 6 TL'ye. senin o bahsettigin özellikler tetik titreşimi felan kablosuz olarak kullanilmiyor pcde.O yuzden pek bir onemi yok onlar icin alacaksan alma
Dualshock muş diğeri tetik titreşimi değil sahneye göre tetikler sertleşip yumuşuyor ondan bahsediyorum kablosuz olarak yapanlar var ama dediğim gibi baya bi meşekkatli

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Doğru diyorsan ama PC için bi ton uygulama yüklemek gerekiyor bende uğraşmayı sevmem bu tür şeylerle yoksa benimde ilk tercihim Dualsense olurdu
BEN HİÇ YÜKLEMEDİM. VE HER OYUNDA KOLAYCA KULLANIYORUM.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar Logitech F710 aldım 9 ay taksite 730 TL ye sizce iyi mi yaptım kötü mü?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
5

5 6 aydır bu fiyatda zaten
Geçen 1500 bi site satıyordu daha da düşer belki diye diye almadıydım 1800 e yaklaştı fiyatı şaka gibi zaten 7000 e konsol alabiliyorsun içinde bir tane de kol var

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Sıkıntı çekenler neden çekiyor sürekli şikayet görüyorum bu konuda. Microsoftun oyunlarında denedin mi forza, mfs gibi
O adabtive triger özelliğini aktif etmek için önce bir kaç program yüklüyorlar Forza için sonra CMD dem bi komut giriyorlar ondan sonra Forza için bi siteden dosya indirip oyunun içine atıyorlar kısacası ölme eşeğim ölme

Megan

80+ Silver
O adabtive triger özelliğini aktif etmek için önce bir kaç program yüklüyorlar Forza için sonra CMD dem bi komut giriyorlar ondan sonra Forza için bi siteden dosya indirip oyunun içine atıyorlar kısacası ölme eşeğim ölme
Trigger olmasın hadi onu da kullanmam, onun dışında sıkıntısı oluyor mu peki?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Pek bilgim yok alanların yorumlarına bakmak gerek ama herkes PC için Xbox gamepad öneriyor ama eski fiyatlarına gerçekten çok uçmuş ben düşer diye tahmin ediyorum bu fiyatlara kimse almaz zaten

Arkadaşlar Logitech F710 aldım 9 ay taksite 730 TL ye sizce iyi mi yaptım kötü mü?
❓❔❓❔❓

Top Bottom