Yardım Gamepad hakkında soru

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,089
Bu gamepadi alıcam.
bu videoya baktım.Android ios pc playstation 4 ve 3 e bağlanılabiliyor.
Videoda pc ye bluetooth ile bağlanamaz ama playstation 4 ün emilatörü var diyor.Bu tam olarak nedir.Benim pc nin anakartı bluetooth desteksiz.Yani bluetooth kullanamıyorum.Çalışırmı?

PC de kullanacak iseniz ben F710 veya Monster ın gamepadini alırdım. F710 un yanında dongle geliyor onun için ama Monster gamepad ini tam bilmiyorum, eğer gelmediyse 50-60 TL ye TP-Link in dongle ları var.

PC de kullanacak iseniz ben F710 veya Monster ın gamepadini alırdım. F710 un yanında dongle geliyor onun için ama Monster gamepad ini tam bilmiyorum, eğer gelmediyse 50-60 TL ye TP-Link in dongle ları var.
hocam bende logitech f710 ztn var yanına baska birsey alcam ve asırı sikayetciyim f710 dan.Beni sorum şu bu ve bu tarz gamepadler için bluetooth şartmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aaa 1 dakika o usb gibi şeyle baglıyoz f710 u o bluetoothmu.Peki bu rushın gamepadi içinde kullanabilirmiyim bunu yada her ikisi içinde aynı anda

hocam bende logitech f710 ztn var yanına baska birsey alcam ve asırı sikayetciyim f710 dan.Beni sorum şu bu ve bu tarz gamepadler için bluetooth şartmı?

aaa 1 dakika o usb gibi şeyle baglıyoz f710 u o bluetoothmu.Peki bu rushın gamepadi içinde kullanabilirmiyim bunu yada her ikisi içinde aynı anda
Kullanabilirsin sanırım bilmiyorum.

F710 dan neden şikayetçisin hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: 90ZX
Kullanmıyorum fakat bugüne kadar Logitech bir çok ürün kullandım ve bu ürünün de kalitesinden eminim, dediğim gibi tek sıkıntısı galiba bağlantı sorunuydu ama ürün yenilendiyse çözmüş olabilirler. Ben olsam F310 alırdım, kablolu olması gecikmeyi önlüyor bildiğiniz üzere ve daha ucuz.
Uzatma kablosuyla birçok kişi sorunu çözmüş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,109
Üyeler
186,847
Son üye
murat45
Geri