Gamepad Hall Effect Sorusu

Pokebil

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi günler arkadaşlar, benim elimde 9. Nesil Xbox Gamepad bulunmakta. Biliyorsunuz ki belli bir süre sonra sticklerde drift problemi oluyor. Bunu çözmek için Hall Effect tarzı bir ekleme yapılabilir mi ? (PlayStation gamepadine eklenebileceğini duymuştum) Yapılıyorsa nasıl yapabilirim ya da yapan yerler var mı ? Şimdiden teşekkürler 🙏.

İyi günler arkadaşlar, benim elimde 9. Nesil Xbox Gamepad bulunmakta. Biliyorsunuz ki belli bir süre sonra sticklerde drift problemi oluyor. Bunu çözmek için Hall Effect tarzı bir ekleme yapılabilir mi ? (PlayStation gamepadine eklenebileceğini duymuştum) Yapılıyorsa nasıl yapabilirim ya da yapan yerler var mı ? Şimdiden teşekkürler 🙏.
2.senesi aktif olarak kullaniyorum oyle haftada 1 hikayeli oyun oynarken kullanip kenara kaldirma durumu yok yani, drift sorunu yok hatta olursa zaten XBOX Donatlari diye uygulama var microfost store uzerinden oradan kalibrasyon yapabiliyorsun stickler ve LT, RT icin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hall effect gamepadler ayri buna onu eklemek mumkun olmaz diye dusunuoyurm.

Evet eklenebiliyor. Kol tamircileri değişimi yapıyor. Hatta sadece hall effect değil faha üstün versiyonu olan TMR da takılabiliyor

Geri