tamamdır güzel kardeşim.donanımına bakarsak pek iyi olmadığı belli hall effect bile yok
tamamdır güzel kardeşim.donanımına bakarsak pek iyi olmadığı belli hall effect bile yok
Marka olduğu için iyi olmuyor malesef. Xbox ın yarı fiyatına satılan Çinli gamepadler xbox ı tokat manyağı yapıyor. Flydigi, Gamesir, Easysmx ve Machenike nin çoğu ürünü malzeme kalitesi dışında çoğu konuda bugün marka dediğimiz 3k ya satılan gamepad den daha dolu oluyor. SS ve diğerleri de dahil.tamamdır güzel kardeşim.
kardeş xbox koluna laf etme sakın sakın ha o hataya düşme 2.5 3binden alan tayfa çok sinirlenir kızar sana pilli oyuncaklarına laf edersenArtık ürün kadar vergi vereceğimiz döneme giriyoruz. Tr den zamlanmadan Eos Pro veya Shooter 3 alsan dshs iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marka olduğu için iyi olmuyor malesef. Xbox ın yarı fiyatına satılan Çinli gamepadler xbox ı tokat manyağı yapıyor. Flydigi, Gamesir, Easysmx ve Machenike nin çoğu ürünü malzeme kalitesi dışında çoğu konuda bugün marka dediğimiz 3k ya satılan gamepad den daha dolu oluyor. SS ve diğerleri de dahil.
Logitech F710 Yada XboxMerhaba uzun süredir gamepad arayışındayım Belki easymx x20 gelir diye bekledim fakat onu beklerken temuda x15'in stoğu bitti onun dışında adam akıllı bütçeme göre gamepad bulamadım aliexpress de x15 var fakat ürün gerçemi sahtemi bilemedim 1300 1500 gibi bir bütçeye gamepad önerir misiniz?
![]()
EasySMX X15 kablosuz PC Gamepad, PC Windows için Bluetooth Joystick denetleyicisi, Nintendo anahtarı, Android/iOS, RGB, salon etkisi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
berbatLogitech F710 Yada Xbox
Vallahi Almanya dan 1600 e xbox almış oldum. 1200 e Machenike G5 PRO aldım her türlü tokatlıyor. Elden çıkardığım gibi yine orta üst seviye Çinli gamepad çekerim. Herkese de öneririm. Xbox 125hz ve ölü bölgesi fazlakardeş xbox koluna laf etme sakın sakın ha o hataya düşme 2.5 3binden alan tayfa çok sinirlenir kızar sana pilli oyuncaklarına laf edersen
125 değil testini yaptım kablolu 80 kablosuz 30 hzVallahi Almanya dan 1600 e xbox almış oldum. 1200 e Machenike G5 PRO aldım her türlü tokatlıyor. Elden çıkardığım gibi yine orta üst seviye Çinli gamepad çekerim. Herkese de öneririm. Xbox 125hz ve ölü bölgesi fazla
Gamesir alabilirsin bi arkadaş kullanıyor baya kaliteli olduğunu söylediMerhaba uzun süredir gamepad arayışındayım Belki easymx x20 gelir diye bekledim fakat onu beklerken temuda x15'in stoğu bitti onun dışında adam akıllı bütçeme göre gamepad bulamadım aliexpress de x15 var fakat ürün gerçemi sahtemi bilemedim 1300 1500 gibi bir bütçeye gamepad önerir misiniz?
![]()
EasySMX X15 kablosuz PC Gamepad, PC Windows için Bluetooth Joystick denetleyicisi, Nintendo anahtarı, Android/iOS, RGB, salon etkisi - AliExpress
bende bundan var şuan çok memnunum düşünmeden alabişlirsinMerhaba uzun süredir gamepad arayışındayım Belki easymx x20 gelir diye bekledim fakat onu beklerken temuda x15'in stoğu bitti onun dışında adam akıllı bütçeme göre gamepad bulamadım aliexpress de x15 var fakat ürün gerçemi sahtemi bilemedim 1300 1500 gibi bir bütçeye gamepad önerir misiniz?
![]()
Önceden konu açtığımda bunu almaya karar vermiştim fakat stok bitmiş bizimkide böyle bir şans işte şimdi başka bir şey alırım x20 falan stoklara girer hep böyle oluyorbende bundan var şuan çok memnunum düşünmeden alabişlirsin