Neler Yeni

Öneri Gamepad Önerir Misiniz?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Artık ürün kadar vergi vereceğimiz döneme giriyoruz. Tr den zamlanmadan Eos Pro veya Shooter 3 alsan dshs iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır güzel kardeşim.
Marka olduğu için iyi olmuyor malesef. Xbox ın yarı fiyatına satılan Çinli gamepadler xbox ı tokat manyağı yapıyor. Flydigi, Gamesir, Easysmx ve Machenike nin çoğu ürünü malzeme kalitesi dışında çoğu konuda bugün marka dediğimiz 3k ya satılan gamepad den daha dolu oluyor. SS ve diğerleri de dahil.

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf
8bitdo 2c wireless çok iyi gamepad ama garantisi yok. 1800yl falandı en son

Artık ürün kadar vergi vereceğimiz döneme giriyoruz. Tr den zamlanmadan Eos Pro veya Shooter 3 alsan dshs iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka olduğu için iyi olmuyor malesef. Xbox ın yarı fiyatına satılan Çinli gamepadler xbox ı tokat manyağı yapıyor. Flydigi, Gamesir, Easysmx ve Machenike nin çoğu ürünü malzeme kalitesi dışında çoğu konuda bugün marka dediğimiz 3k ya satılan gamepad den daha dolu oluyor. SS ve diğerleri de dahil.
kardeş xbox koluna laf etme sakın sakın ha o hataya düşme 2.5 3binden alan tayfa çok sinirlenir kızar sana pilli oyuncaklarına laf edersen

MufasaBoss

80+ Bronze
Merhaba uzun süredir gamepad arayışındayım Belki easymx x20 gelir diye bekledim fakat onu beklerken temuda x15'in stoğu bitti onun dışında adam akıllı bütçeme göre gamepad bulamadım aliexpress de x15 var fakat ürün gerçemi sahtemi bilemedim 1300 1500 gibi bir bütçeye gamepad önerir misiniz?

Logitech F710 Yada Xbox

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
kardeş xbox koluna laf etme sakın sakın ha o hataya düşme 2.5 3binden alan tayfa çok sinirlenir kızar sana pilli oyuncaklarına laf edersen
Vallahi Almanya dan 1600 e xbox almış oldum. 1200 e Machenike G5 PRO aldım her türlü tokatlıyor. Elden çıkardığım gibi yine orta üst seviye Çinli gamepad çekerim. Herkese de öneririm. Xbox 125hz ve ölü bölgesi fazla

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Faruk Efe Genç
Arkadaşlar sonuç olarak ne almam lazım Easymx x05 nasıldır?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhaba uzun süredir gamepad arayışındayım Belki easymx x20 gelir diye bekledim fakat onu beklerken temuda x15'in stoğu bitti onun dışında adam akıllı bütçeme göre gamepad bulamadım aliexpress de x15 var fakat ürün gerçemi sahtemi bilemedim 1300 1500 gibi bir bütçeye gamepad önerir misiniz?

Gamesir alabilirsin bi arkadaş kullanıyor baya kaliteli olduğunu söyledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Emirhan

bende bundan var şuan çok memnunum düşünmeden alabişlirsin

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Faruk Efe Genç
bende bundan var şuan çok memnunum düşünmeden alabişlirsin
Önceden konu açtığımda bunu almaya karar vermiştim fakat stok bitmiş bizimkide böyle bir şans işte şimdi başka bir şey alırım x20 falan stoklara girer hep böyle oluyor

Top Bottom