Neler Yeni

Gamepad önerisi 100 tl civarında

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bütçeyi biraz arttırabilirseniz

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arttırılabilirim ama incelemelerde kötü diyorlar gerçekten kötü mü ?
Bu bütçede alınabilecek en iyi gamepad diyebilirim. Alternatif olarak xbox 360 kolu bakabilirsiniz, orijinal olmaz ama.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Arttırılabilirim ama incelemelerde kötü diyorlar gerçekten kötü mü ?
Aynısı bende var bir sıkıntısını görmedim, ETS 2, FİFA Gibi oyunları rahat oynarsın fakat Call of duty gibi FPS oyunlarını oynamak zevkli olmuyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bütçeyi biraz arttırabilirseniz

Zamanında kullandım. Ben memnun değildim açıkçası. Çoğu oyunda sorun çıkardı falan, garip garip hatalar. İndirim kovalarsanız ve bütçenizi biraz daha arttırırsanız F310 bakabilirsiniz.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Zamanında kullandım. Ben memnun değildim açıkçası. Çoğu oyunda sorun çıkardı falan, garip garip hatalar. İndirim kovalarsanız ve bütçenizi biraz daha arttırırsanız F310 bakabilirsiniz.
Bir çok kullanandan olumlu yanıt aldım ama sizde kullandıysanız bişey diyemem, F310 bütçesine göre çok daha iyi tabii.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bir çok kullanandan olumlu yanıt aldım ama sizde kullandıysanız bişey diyemem, F310 bütçesine göre çok daha iyi tabii.
Tabii ki kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Benim kullandığım ürün sorunlu çıkmıştır, diğerlerininki daha sağlıklıdır falan. Aynısını F310 için de demişlerdi. Birkaç kişi çok sorun yaşarken birkaç kişi hiç sorun yaşamamıştı. Ben iki gamepad'i de kullandım ve ikisi arasında Rampage'de sorun yaşarken F310'da yaşamadım. O yüzden F310 önerdim. Arkadaşın daha derin bir araştırma yapması iyi olur.

Top Bottom