Gamepad önerisi, yardım

Anladım hocam teşekkürler.

Hocam açıkçası eğer çok fark yoksa aralarında ve şu model iyi bir modelse bunu alıp 3-5 ay kullandıktan sonra keyif alırsam orjinal, kaliteli bir xbox kolu alırım diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda ?
Hocam 3-5 ay oynama mevzusu bana saçma geldi. Gamepad kullanmayı sevmeyen görmedim ben. Şahsen f710 yada yeni nesil xbox veya ps kontrolcüsü almanızı öneririm

Hocam 3-5 ay oynama mevzusu bana saçma geldi. Gamepad kullanmayı sevmeyen görmedim ben. Şahsen f710 yada yeni nesil xbox veya ps kontrolcüsü almanızı öneririm
F710 dışındaki önerilerin için link atabilir misin rica etsem ? Bir de şunu merak ediyorum 250TL lik replika Xbox gamepad'i ile orjinal xbox gamepad'i arasındaki fark tam olarak nelerdir ? Tabii ki çok fazla fark olduğunu tahmin ediyorum ama, özellik olarak birinde olup birinde olmayan farklar var mı ?

Arkadaşlar biraz araştırdım ve ucuz yollu bir gamepad almaktan vazgeçtim. Şu an Logitech F710 düşünüyorum. 500-750 tl aralığında bundan daha iyi bir gamepad tavsiyeniz var mıdır ? En iyi seçenek buysa yarın sabah gidip alacağım.

arkadaşlar şöyle bir adam 9. nesil gamepad satıyor 2. el olarak 760TL ye. Sizce almak mantıklı mı ? Kutu fatura vs yok diyor ama sıkıntı olabilir mi acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri