Ben de Monster Pusat öneririm 200 lirayken almıştım kullanıyorum.Xbox tarzında kol arıyorum fakat aynı model üzerine birçok satış açılmış daha önce alan yada bilen varsa yardım edebilir mi ?
Bütçe 200
Düzgün bir şey almak istiyorsan Monster Pusat öneririm, o fiyat bandında çakma gamepadler satılıyor genelde.
Hocam ben şuan alıcam ve bu ürünün fiyatı 300 TL lütfen araştırmadan yazmayınızBen de Monster Pusat öneririm 200 lirayken almıştım kullanıyorum.
Sebebini yazdım bakarsan .Hocam ben şuan alıcam ve bu ürünün fiyatı 300 TL lütfen araştırmadan yazmayınız
Ben de 200 lirayKEN dedim zaten.Hocam ben şuan alıcam ve bu ürünün fiyatı 300 TL lütfen araştırmadan yazmayınız
Hocam zaten orjinal istemiyorum, sadece ps kolu değilde xbox kolu tarzında istiyorumSebebini yazdım bakarsan .
Hocam anlatamıyorum herhalde "ŞUAN" alıcam 200 TL olduğu zamanın bana bir faydası yokBen de 200 lirayKEN dedim zaten.
kablolu mu kablosuz mu kablolu oluyorsa xbox 360 orjinal kol al.Xbox tarzında kol arıyorum fakat aynı model üzerine birçok satış açılmış daha önce alan yada bilen varsa yardım edebilir mi ?
Bütçe 200