StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,163
Bir de hocam belki aramanız gerekebilir. Baya yoğun birisi kendisi.Sordum bakalım, Teşekkürler.
Bir de hocam belki aramanız gerekebilir. Baya yoğun birisi kendisi.Sordum bakalım, Teşekkürler.
O zaman direkt arayayımBir de hocam belki aramanız gerekebilir. Baya yoğun birisi kendisi.
Manyetik ve orijinal olarak iki tane satıyormuş. Manyetik 1-2 seneye kadar hiç sorun çıkartan görmedim dedi.Bir de hocam belki aramanız gerekebilir. Baya yoğun birisi kendisi.
Diğer yerlerin fiyatlarını ve ne taktıklarını çok bilmediğimden muhtemelen buraya giderdim ben. Adam çok hızlı hallediyor ve ilgileniyor da seninle. İşçiliğinde de bir problem görmedim o yüzden bütçe konusunda problem yoksa öneririm burayı. Kargolamayı da temiz yapıyor.O zaman direkt arayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Manyetik ve orijinal olarak iki tane satıyormuş. Manyetik 1-2 seneye kadar hiç sorun çıkartan görmedim dedi.
Manyetik : 750TL
Orijinal : 550TL
Olarak fiyat verdi memnunsanız büyük ihtimal buraya giderim.
Yakınım dükkana kendim giderim. Diğer yerlere bi sorayım x2 fiyat farkı falan yoksa direkt buraya giderim. Aradığım gibi çok yoğunum direkt konuya girer misiniz özür dilerim dediDiğer yerlerin fiyatlarını ve ne taktıklarını çok bilmediğimden muhtemelen buraya giderdim ben. Adam çok hızlı hallediyor ve ilgileniyor da seninle. İşçiliğinde de bir problem görmedim o yüzden bütçe konusunda problem yoksa öneririm burayı. Kargolamayı da temiz yapıyor.
Hocam 750tl cidden çokmuş manyetik için. Manyetik motor alıp götürüp yaptırsak sadece işçilik parası ne kadar alır acaba merak ettim. Gidip yaptırırsan memnun kalıp kalmadığını yazar mısın?Yakınım dükkana kendim giderim. Diğer yerlere bi sorayım x2 fiyat farkı falan yoksa direkt buraya giderim. Aradığım gibi çok yoğunum direkt konuya girer misiniz özür dilerim dediGüzel bi yere benziyor.