Neler Yeni

Yardım Gamepad tamiri için servis önerisi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut

Mr.White

80+ Bronze
Bir de hocam belki aramanız gerekebilir. Baya yoğun birisi kendisi.
O zaman direkt arayayım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de hocam belki aramanız gerekebilir. Baya yoğun birisi kendisi.
Manyetik ve orijinal olarak iki tane satıyormuş. Manyetik 1-2 seneye kadar hiç sorun çıkartan görmedim dedi.

Manyetik : 750TL
Orijinal : 550TL

Olarak fiyat verdi memnunsanız büyük ihtimal buraya giderim.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
O zaman direkt arayayım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Manyetik ve orijinal olarak iki tane satıyormuş. Manyetik 1-2 seneye kadar hiç sorun çıkartan görmedim dedi.

Manyetik : 750TL
Orijinal : 550TL

Olarak fiyat verdi memnunsanız büyük ihtimal buraya giderim.
Diğer yerlerin fiyatlarını ve ne taktıklarını çok bilmediğimden muhtemelen buraya giderdim ben. Adam çok hızlı hallediyor ve ilgileniyor da seninle. İşçiliğinde de bir problem görmedim o yüzden bütçe konusunda problem yoksa öneririm burayı. Kargolamayı da temiz yapıyor.

Mr.White

80+ Bronze
Diğer yerlerin fiyatlarını ve ne taktıklarını çok bilmediğimden muhtemelen buraya giderdim ben. Adam çok hızlı hallediyor ve ilgileniyor da seninle. İşçiliğinde de bir problem görmedim o yüzden bütçe konusunda problem yoksa öneririm burayı. Kargolamayı da temiz yapıyor.
Yakınım dükkana kendim giderim. Diğer yerlere bi sorayım x2 fiyat farkı falan yoksa direkt buraya giderim. Aradığım gibi çok yoğunum direkt konuya girer misiniz özür dilerim dedi :) Güzel bi yere benziyor.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Oğuzhan
Yakınım dükkana kendim giderim. Diğer yerlere bi sorayım x2 fiyat farkı falan yoksa direkt buraya giderim. Aradığım gibi çok yoğunum direkt konuya girer misiniz özür dilerim dedi :) Güzel bi yere benziyor.
Hocam 750tl cidden çokmuş manyetik için. Manyetik motor alıp götürüp yaptırsak sadece işçilik parası ne kadar alır acaba merak ettim. Gidip yaptırırsan memnun kalıp kalmadığını yazar mısın?

Mr.White

80+ Bronze
Hocam 750tl cidden çokmuş manyetik için. Manyetik motor alıp götürüp yaptırsak sadece işçilik parası ne kadar alır acaba merak ettim. Gidip yaptırırsan memnun kalıp kalmadığını yazar mısın?
Büyük ihtimal dediğiniz gibi kabul etmeyebilir. Veya işçiliği yüksek söyleyebilir bilemeyiz. Ben bi şansımı wd-40 ile deneyeceğim sökmeden. Olmadı söküp bi temizlerim O da olmazsa öyle gidicem. Diğer yerler de orijinal taktığını söylüyor 350 civarına yapan çok buldum ama hepsi 4-5 aya gidebiliyor dedi sanırım dandik parça bunlar. O yüzden değiştirmek de istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,488
Üyeler
167,666
Son üye
muratkose