Ben almıştım bi baktım tekrar göremeyince aynı seçeneği kalktı gibi geldi de emin olmak için sorayım dedimCidden kalkmişsa ağlarım sanmam ama
Hocam discord sunucu link verirmisin bulamadımdaVideoyun'un Discord sunucusunda #game-pass-çakallar odası diye bir oda var. Oradaki yöntem çalışmıyorsa fixlemişlerdir. Ben de abonelik sürdüğü için bakamıyorum.
Hocam durum ne kalkmismi?Twitter da kalkmış diyor herkes. Eve gidince alırım diyordum yattı bizim iş galiba :/
fixlenmişHocam durum ne kalkmismi?
discord.gg/videoyunHocam discord sunucu link verirmisin bulamadımda
Anladim 1yillik en ucuz yontemlerle ne kadar oluyor simdi hocam?fixlenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
discord.gg/videoyun
3 yıllık 980 oluyor 1 yılda 390 falan sanırsam 3 ay 3 ay alarak oluyor o daAnladim 1yillik en ucuz yontemlerle ne kadar oluyor simdi hocam?
Anladım hocam peki sana bir soru sormak istiyorum evde herhangi bir pc yok 6400tl ye apu pc almakmı yoksa 7.5k ya 1yıllık gamepass+xss mi almalıyım ne alırsam alayım tv ye baglamak zorundayım hocam tv küçük değil baya büyük bi tv model bilsem atardım tvyide ama model bilmiyorum sizin tercihiniz ne olur?3 yıllık 980 oluyor 1 yılda 390 falan sanırsam 3 ay 3 ay alarak oluyor o da
xss ne bilmiyorum hocam ama inanın ben bilmiyorum ya tercih edemezdim muhtemelenAnladım hocam peki sana bir soru sormak istiyorum evde herhangi bir pc yok 6400tl ye apu pc almakmı yoksa 7.5k ya 1yıllık gamepass+xss mi almalıyım ne alırsam alayım tv ye baglamak zorundayım hocam tv küçük değil baya büyük bi tv model bilsem atardım tvyide ama model bilmiyorum sizin tercihiniz ne olur?