Neler Yeni

Series S alınır mı ?

mehmettici

80+ Silver
series x de 4k texture istege baglı degildir cihaz oyunları 4k açar kendi kafana göre bilirleyebiliceiginiz veya istege baglı indirme yapabiliceginiz bir şey degil her zaman oyunlar series x de daha fazla gb yer kaplar
kavgasini yapmalayim aliciya bagli dunya mali cokta kafaya takmamak lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Series S klavye mouse destekliyor mu? Mesela starfieldi PC de gibi usb den klavye mouse takıp oynayabilir miyim?
evet oluyor mumkun ama bazi oyunlarda forza4-5 gta5 -fortnite pubg 5-6 tande daha oyun var

prmdmnn

80+ Bronze
Genellikle multimedya sistemi olarak kullanıyoruz ailece, bazen kendimce oyunlar oynamak için kullanıyorum. Sıfır fiyatı göze alındığında o fiyatlara bilgisayar alınabilir ancak daha uyguna bulunabiliyorsa alınır. Zamanında iyi araştırmayla sıfır Series S'i 9000₺'ye bulmuştum, yani fiyat araştırması önemli.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Genellikle multimedya sistemi olarak kullanıyoruz ailece, bazen kendimce oyunlar oynamak için kullanıyorum. Sıfır fiyatı göze alındığında o fiyatlara bilgisayar alınabilir ancak daha uyguna bulunabiliyorsa alınır. Zamanında iyi araştırmayla sıfır Series S'i 9000₺'ye bulmuştum, yani fiyat araştırması önemli.
Dolar uçmazsa 8500 lira civarına alacağım ben de. Ama ikinci kol da alırım onunla beraber 10K yı bulur.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,139
İsim
kilan embappe
1- onu göze aldık artık
2- bu baya kötü ya hatırlattığın iyi oldu 😀
3- fiyat çok fenaymış be, ps plus 2300TL zaten bu daha pahalı bile 😂

PC ye Upgrade yaparım ama çok iyi olmaz gibi. Sadece RTX 4060 bile Series S den pahalı. 8GB RAM var o da sorun.

Fifa, forza takılırım genelde. Arada Starfield gibi AAA lara da girerim.
Starfield boş iş. Oynanması gereken (must played vs. denilen) oyunları oynarsin zaten ana amacın FIFA vs. ise series S derim. Ama almışken GOW, TLOU falan oynayamayacak olmak beni üzer 😀

Bı de PS4 slim 1TB, series S e kıyasla baya ucuz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Starfield boş iş. Oynanması gereken (must played vs. denilen) oyunları oynarsin zaten ana amacın FIFA vs. ise series S derim. Ama almışken GOW, TLOU falan oynayamayacak olmak beni üzer 😀
Bayadır PS4 Pro kullanıyorum ya oynayacağımı oynadım diye düşünüyorum ben, oynamadığımı da bunu satana kadar oynamış olurum 😀

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,139
İsim
kilan embappe
Bayadır PS4 Pro kullanıyorum ya oynayacağımı oynadım diye düşünüyorum ben, oynamadığımı da bunu satana kadar oynamış olurum 😀
He o zaman sizin işi One S 1TB falan bile çözer. Series S alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,185
Üyeler
168,256
Son üye
Agittoo
Top Bottom