alınmaz 2021 den belli kullanıyorum güzel bir pc varsa 4070 ve üzeri neredeyse hiç açmadım cihazı bir tane xbox joistigi al pc den kablosuz çalısanı var joistigin tak oyna eger 4k tv var ise zaten ordan kaç 900p oyunları oynatıyor 30 fps
2. series s alınca cihazın masrafları var cihazı almak ile bitmiyor
alınmaz 2021 den belli kullanıyorum güzel bir pc varsa 4070 ve üzeri neredeyse hiç açmadım cihazı bir tane xbox joistigi al pc den kablosuz çalısanı var joistigin tak oyna eger 4k tv var ise zaten ordan kaç 900p oyunları oynatıyor 30 fps
4K TV var bilgisayar da çok iyi değil (Xbox One ayarı performans veriyor benim PC) o yüzden mantıklı gibi geldi. PS4 Pro var şuan ondaki özel oyunlar birince satacağım yenisi artık çıkmaz zaten, aynı fiyata Series S alacağım. Mantıklı mı?
4K TV var bilgisayar da çok iyi değil (Xbox One ayarı performans veriyor benim PC) o yüzden mantıklı gibi geldi. PS4 Pro var şuan ondaki özel oyunlar birince satacağım yenisi artık çıkmaz zaten, aynı fiyata Series S alacağım. Mantıklı mı?
Mantıksız cihaz hem oyun performansı çok kötü üsütüne ssd si yetersiz oyunlar ps4 pro dan daha kötü çalısıyor öyle düşün ps4 pro daha iyi ps4 pro ya 1 tb ssd tak series s den daha iyi iş görür
Mantıksız cihaz hem oyun performansı çok kötü üsütüne ssd si yetersiz oyunlar ps4 pro dan daha kötü çalısıyor öyle düşün ps4 pro daha iyi ps4 pro ya 1 tb ssd tak series s den daha iyi iş görür
1TB var zaten 600GB falan dolu iş görüyor. Ama GamePass daha iyi gibi geliyor mesela Starfield falan var. Forza var (PC den oynuyorum zaten ama konsola geçerim Lowda oynamam) birsürü güzel oyun da var. PS4 de parayı verince oyun bol ama üyeliğin içi bomboş şuan. 500GB biraz sıkıntı evet ama 1TB olanı çok pahalı bu da iş görğr diye düşünüyorum.
1TB var zaten 600GB falan dolu iş görüyor. Ama GamePass daha iyi gibi geliyor mesela Starfield falan var. Forza var (PC den oynuyorum zaten ama konsola geçerim Lowda oynamam) birsürü güzel oyun da var. PS4 de parayı verince oyun bol ama üyeliğin içi bomboş şuan.
PS4 den mantıklı odlugu konular var, FPS ve Online oyunlarda 120fps desteklerken, PS4 60fps çoğunlukla. PS özel oyunlar PS4 de aşırı akıcı, Series S net daha güçlü ama exclusive etkeni var. Bilemiyorum. Fortnite, FIFA falan oynayacaksan Series S al. Ayrıca benim tasarımını en çok beğendiğim konsol Series S. PS4 çok kötü bence.
PS4 den mantıklı odlugu konular var, FPS ve Online oyunlarda 120fps desteklerken, PS4 60fps çoğunlukla. PS özel oyunlar PS4 de aşırı akıcı, Series S net daha güçlü ama exclusive etkeni var. Bilemiyorum. Fortnite, FIFA falan oynayacaksan Series S al. Ayrıca benim tasarımını en çok beğendiğim konsol Series S. PS4 çok kötü bence.
Hocam imkan varsa PC'yi güncellemeye odaklan derim. İlla deneyimlemek istiyorsan Dolap'tan kiralar bir süre dener, fikir edinirsin. Bana sorarsan bu nesil konsolların yaşı erken bitti. Bunu zaten hem PS'in yakın zamanda yaptığı açıklamalarda hem de Xbox'ın "yeni konsola başladık bile" demesinde görebiliyoruz. Benim tavsiyem, ki bilmiyorum siz bekliyor musunuz oyunu ama, GTA 6 çıkmasına yakın kiralar veya satın alır, oynar ve geri verir veya satarsınız.