Series S alınır mı?

şuanda gamepass oyunlarına göz atarken fc26 gözüküyor acaba yine 10 saatle sınırlı mı yoksa sınırsız mı?

Asıl avantajı gamepassin ucuz olmasıydı ancak artık fiyatı oldukça tuzlu bana kalırsa. Yüksek gereksinimli oyunlar için almayı düşünüyorsan yanaşmana gerek yok, grafikler çamura dönüşüyor.

Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek grafiklere alışık değilim. Series S'te 30 FPS oyun keyfine doyabilir miyim yoksa illallah getirir mi?
Vaktimin çoğunu FIFA'da geçireceğim ancak, o zaman canım ne isterse onu oynamak isterim acaba açar mı, düzgün oynatır mı diye de derdimin olmasını istemiyorum.
fifa 30 fpsmi

Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek grafiklere alışık değilim. Series S'te 30 FPS oyun keyfine doyabilir miyim yoksa illallah getirir mi?
Vaktimin çoğunu FIFA'da geçireceğim ancak, o zaman canım ne isterse onu oynamak isterim acaba açar mı, düzgün oynatır mı diye de derdimin olmasını istemiyorum.
30 fps 800p rdr oynamaya ve her ay 800 lira ödemeye hazırsan alınır

Asıl avantajı gamepassin ucuz olmasıydı ancak artık fiyatı oldukça tuzlu bana kalırsa. Yüksek gereksinimli oyunlar için almayı düşünüyorsan yanaşmana gerek yok, grafikler çamura dönüşüyor.
ps plusta da gamepass kadar kütüphanesi zengin değil,ki benim için en önemli şey fifa oda ps plusta yok sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 diye biliyorum

kuzenimden 18-20 K civarına 3060 lı bir laptop almak mantıklı mıdır? Yoksa bu bütçelere ps5 ve ya xbox mı çekmeliyim.Şunu da es geçmiyim elimin altında bi officebook var ancak oyun oynatmıyor.

kuzenimden 18-20 K civarına 3060 lı bir laptop almak mantıklı mıdır? Yoksa bu bütçelere ps5 ve ya xbox mı çekmeliyim.Şunu da es geçmiyim elimin altında bi officebook var ancak oyun oynatmıyor.
konsol işine bulaşma abonelikleri çok pahalandı illa konsol alıcaksan tek alınıcak konsol ps5 pro çünkü hem depoma olarak dolgun hemde ekran kartı olarak daha güçlü üstüne gta6 için en iyi oyun aracı pro olucak xbox series s-x de direkt 2025 itibari ile hurda artık

series s kullandım, 512gb olanı yetmiyor çünkü kullanılabilir alan 350gb falan, series x al kafan rahat olsun

serıes s ım var yurtdısından kendım alıp getırmıstım ust duzey pc oldugu ıcın cok kullanmadım bos bos gorsel olarak duruyor ısteyene satarım gencler kendınıze ıyı bakın gg :) ( bu arada 2025 te alınır tabi taş gibi konsoldur keyıfle oynanır )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,974
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri