Series S alınır mı ?

series x de 4k texture istege baglı degildir cihaz oyunları 4k açar kendi kafana göre bilirleyebiliceiginiz veya istege baglı indirme yapabiliceginiz bir şey degil her zaman oyunlar series x de daha fazla gb yer kaplar
kavgasini yapmalayim aliciya bagli dunya mali cokta kafaya takmamak lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Series S klavye mouse destekliyor mu? Mesela starfieldi PC de gibi usb den klavye mouse takıp oynayabilir miyim?
evet oluyor mumkun ama bazi oyunlarda forza4-5 gta5 -fortnite pubg 5-6 tande daha oyun var

Genellikle multimedya sistemi olarak kullanıyoruz ailece, bazen kendimce oyunlar oynamak için kullanıyorum. Sıfır fiyatı göze alındığında o fiyatlara bilgisayar alınabilir ancak daha uyguna bulunabiliyorsa alınır. Zamanında iyi araştırmayla sıfır Series S'i 9000₺'ye bulmuştum, yani fiyat araştırması önemli.

Genellikle multimedya sistemi olarak kullanıyoruz ailece, bazen kendimce oyunlar oynamak için kullanıyorum. Sıfır fiyatı göze alındığında o fiyatlara bilgisayar alınabilir ancak daha uyguna bulunabiliyorsa alınır. Zamanında iyi araştırmayla sıfır Series S'i 9000₺'ye bulmuştum, yani fiyat araştırması önemli.
Dolar uçmazsa 8500 lira civarına alacağım ben de. Ama ikinci kol da alırım onunla beraber 10K yı bulur.

1- onu göze aldık artık
2- bu baya kötü ya hatırlattığın iyi oldu 😀
3- fiyat çok fenaymış be, ps plus 2300TL zaten bu daha pahalı bile 😂

PC ye Upgrade yaparım ama çok iyi olmaz gibi. Sadece RTX 4060 bile Series S den pahalı. 8GB RAM var o da sorun.

Fifa, forza takılırım genelde. Arada Starfield gibi AAA lara da girerim.
Starfield boş iş. Oynanması gereken (must played vs. denilen) oyunları oynarsin zaten ana amacın FIFA vs. ise series S derim. Ama almışken GOW, TLOU falan oynayamayacak olmak beni üzer 😀

Bı de PS4 slim 1TB, series S e kıyasla baya ucuz.

Starfield boş iş. Oynanması gereken (must played vs. denilen) oyunları oynarsin zaten ana amacın FIFA vs. ise series S derim. Ama almışken GOW, TLOU falan oynayamayacak olmak beni üzer 😀
Bayadır PS4 Pro kullanıyorum ya oynayacağımı oynadım diye düşünüyorum ben, oynamadığımı da bunu satana kadar oynamış olurum 😀

Bayadır PS4 Pro kullanıyorum ya oynayacağımı oynadım diye düşünüyorum ben, oynamadığımı da bunu satana kadar oynamış olurum 😀
He o zaman sizin işi One S 1TB falan bile çözer. Series S alabilirsiniz.

Geri