dosya doğrulaması yapmayı denediniz mi en basitinden?Arkadaşlar merhaba. Gamepass üzerinden Diablo 4 ü indirdim ancak Critical File adında bir hata alıyorum. Bunun çözümü nedir ? Yardımcı olunursa sevinirim.
Hocam basit yöntemlerin tamamını denedim. Sildim baştan yükledim ama değişmedidosya doğrulaması yapmayı denediniz mi en basitinden?
buyrun bu videoyu deneyinHocam basit yöntemlerin tamamını denedim. Sildim baştan yükledim ama değişmedi
Arkadaşlar merhaba. Gamepass üzerinden Diablo 4 ü indirdim ancak Critical File adında bir hata alıyorum. Bunun çözümü nedir ? Yardımcı olunursa sevinirim.
Up up upArkadaşlar merhaba. Gamepass üzerinden Diablo 4 ü indirdim ancak Critical File adında bir hata alıyorum. Bunun çözümü nedir ? Yardımcı olunursa sevinirim.
Hocam güncellemede böyle bir hata alıyorum aynı zamanda update geliyor tıklııyorum bu hatayı veriyorAynı sorunu ben de yaşadım çözümü çok basit xbox uygulamasını kapat battleneti kapat sonra battleneti açıp oyunu güncelle sonra xboxtan oyunu başlat
Etkisi olmadı maalesefbuyrun bu videoyu deneyin
gamepass'ı kapatın battle.net uygulamasını açın oyunun ayarlarından resimdeki gibi oyunun kurulu olduğu klasörü ''use a different folderden gösterin. oyunu başlatın oyun açılacaktır.
Dostum sorunu çözdün mü? Bugün bende aynı hatayı almaya başladım. Daha önceden sorunsuz kullanıyordumArkadaşlar merhaba. Gamepass üzerinden Diablo 4 ü indirdim ancak Critical File adında bir hata alıyorum. Bunun çözümü nedir ? Yardımcı olunursa sevinirim.