Neler Yeni

Gamepass Hesap Satın Alımı Tehlikeli mi?

mtacarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murtaza Taha Acar
Merhaba, gamepass için hesap satışlarında verilen maili microsoft store uygulamasında açmak gerekiyor. Yani bilgisayarda tanımadığın birisinin maili girili oluyor. Bunun bir tehlikesi var mı?

zyraxone

80+
Ben giriş yapıp oyunları indirip hesaptan çıkıp kendi xbox hesabımda oynuyordum öyle çalışıyordu. Suan ne durumda bilmiyorum 1 yıl arkadaşlarla böyle kullandık

mtacarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murtaza Taha Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben giriş yapıp oyunları indirip hesaptan çıkıp kendi xbox hesabımda oynuyordum öyle çalışıyordu. Suan ne durumda bilmiyorum 1 yıl arkadaşlarla böyle kullandık
Hangi oyunu bu şekilde oynadınız hocam?

TahinPekmez

80+ Silver
battle net, ea, ubisoft gibi bunlar hariç oynarsın. microsoft hesabı satın aldığın olcak. xbox hesabın senin açık olacak. böylece save ler sende kalacak. güvenilir. ben 4 aylık aldım 40 tl ye

mtacarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murtaza Taha Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
battle net, ea, ubisoft gibi bunlar hariç oynarsın. microsoft hesabı satın aldığın olcak. xbox hesabın senin açık olacak. böylece save ler sende kalacak. güvenilir. ben 4 aylık aldım 40 tl ye
Hocam ayarlardaki hesaplar kısmında o hesabın kalması nedense tedirgin etti, bu bir sıkıntı oluşturur mu sizce? Uzaktan erişim açısından falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,820
Üyeler
161,146
Son üye
morminder
Top Bottom