Neler Yeni

GAMEPASS Ultimate ARIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Utku
Series s konsol aldım gamepass ultimate üyelik istiyorum veya standard fakat 150-200 lira bütçem var en fazla bana Key lazım(FIFA oynayacağım için ortak hesap olmaz)Trial keylerde olur,Nerede bulabilirim ucuza.
BİR SORUM DAHA VAR.GAMEPASS CORE 3 AYLIK ALIP ÜSTÜNE GAMEPASS ALMADAN 1 AYLIK ULTİMATE YAPILABİLİR Mİ KABASAKALDA ÇÜNKÜ 220TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet00347
Series s konsol aldım gamepass ultimate üyelik istiyorum veya standard fakat 150-200 lira bütçem var en fazla bana Key lazım(FIFA oynayacağım için ortak hesap olmaz)Trial keylerde olur,Nerede bulabilirim ucuza.
BİR SORUM DAHA VAR.GAMEPASS CORE 3 AYLIK ALIP ÜSTÜNE GAMEPASS ALMADAN 1 AYLIK ULTİMATE YAPILABİLİR Mİ KABASAKALDA ÇÜNKÜ 220TL
Series s’de key girme yeri gibi bi yer yok diye biliyorum

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
Evet varmış hocam yok diye biliyordum kusura bakmayın
sıkıntı degil konsolunuz yoksa konrol edin vereceginiz bilgiyi ona göre söylerseniz daha saglıklı olur

2. konu sahibi için alacagınız gamepass ürünü illegal yollardan elde ediliyor konsolda active ettiginz anda ban yeme riskiniz mevcuttur bu işlem yasal olmayıp çalıntı kredi kartları ile işlem yapılmaktadır tek yasal fiyat 309 tl aylık.

Top Bottom