Neler Yeni

GamePlus - GeForceNOW Günlük satış limiti

koRUGU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Süleyman
Aşağı yukarı 3 gündür Game+ destekli GeForceNOW uygulamasının Premium paketini ayda 74,9 TL olarak satın almak istiyorum ancak gördüğüm günlük satış limitinin dolduğu uyarısı 3 gündür günün her saati ve neredeyse her dakikası satın almaya çalışmama rağmen bir türlü o limit açılmadı. Naçizane düşüncem server artık oyuncu kaldırmadığı ve fazla olduğu için satışı tamamen kapattılar fakat bunu dile getirmiyorlar yada ek bir server açmıyorlar.

1923TURKS GeForce NOW powered by GAMEPLUS deneyimi! – 1923 TURKS

Adlı bir haber buldum. Aynı problem yaşanıyor.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
bence de server dolmuştur. Premium kullanan kişiler bile sıra beklemeye başladı ayrıca 50mbps internet ile giriyorum droplar oluyor sunucuları yetersiz kalmış belli

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
bence de server dolmuştur. Premium kullanan kişiler bile sıra beklemeye başladı ayrıca 50mbps internet ile giriyorum droplar oluyor sunucuları yetersiz kalmış belli
50mbps giriyorum drop oluyor falan aga geçin bunları ben 25 download 4 upload ile hiçbirşey yaşamıyorum sizin karşılaştığın bir olay

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
50mbps giriyorum drop oluyor falan aga geçin bunları ben 25 download 4 upload ile hiçbirşey yaşamıyorum sizin karşılaştığın bir olay
50/8 vdsl internetim var evime sabit 47mbps geliyor düşük ayarda bile açınca bazı oyunlarda drop oluyor ctrl+F6 basarak sana verdikleri bitrate i görebilirsin yeri geliyor 50mbps yeri geliyor 30 bazen de 1mbps den düşük oluyor demek istediğim bu

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
50/8 vdsl internetim var evime sabit 47mbps geliyor düşük ayarda bile açınca bazı oyunlarda drop oluyor ctrl+F6 basarak sana verdikleri bitrate i görebilirsin yeri geliyor 50mbps yeri geliyor 30 bazen de 1mbps den düşük oluyor demek istediğim bu
Fiber vdsl farkından olmasın

Top Bottom