Şuanda en uygun 280hz monitör ve ekstraları var 27 inc 0.5 olması gibi farklı farklı kıytırık markalara göre gene iş yapar ihtiyacı olan çekebilir direkt indirimdeyken.
Oyun monitörü olarak yapılmış muhtemelen ve VA panel yani alınmaz.Şuanda en uygun 280hz monitör ve ekstraları var 27 inc 0.5 olması gibi farklı farklı kıytırık markalara göre gene iş yapar ihtiyacı olan çekebilir direkt indirimdeyken.
Şu varken bakmazdım yaŞuanda en uygun 280hz monitör ve ekstraları var 27 inc 0.5 olması gibi farklı farklı kıytırık markalara göre gene iş yapar ihtiyacı olan çekebilir direkt indirimdeyken.
va panel aslında kötü değil kendimde va panel kullanıyorum farklı renk modları var ve gayet canlı kaliteli gözüküyor ölü piksel ips e göre daha az oluyor ön yargıya gerek yok bence kullanılabilirOyun monitörü olarak yapılmış muhtemelen ve VA panel yani alınmaz.
Ghosting sorunları en fazla görülen panel olarak mı?va panel aslında kötü değil kendimde va panel kullanıyorum farklı renk modları var ve gayet canlı kaliteli gözüküyor ölü piksel ips e göre daha az oluyor ön yargıya gerek yok bence kullanılabilir
evet tabi değişiyor ikisinde de olabilir fakat ips de ekstra ips glow diye bir muhabbet de var şans işiGhosting sorunları en fazla görülen panel olarak mı?
garantiye göndermek aklınıza gelmedi galiba?Konudan bağımsız önceki bilgisayarımda gamepower warlock klavye ve mouse set almıştım klavye o kadar sinirimi bozmuştu ki tuşları saçma sapan kendi kendine basılı kalıyordu falan vura vura kırmıştım sinirden böyle de bir anımdır.
Samsung g4 alınırŞuanda en uygun 280hz monitör ve ekstraları var 27 inc 0.5 olması gibi farklı farklı kıytırık markalara göre gene iş yapar ihtiyacı olan çekebilir direkt indirimdeyken.
Alınır mı beyler mantıjlı geldiŞu varken bakmazdım ya
27 inç tavsiye etmem pek 1080p deSamsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com