goksel53
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 596
- İsim
- Göksel
sen konuda ne oynadığından veya şuan ne monitörü kullandığının hiç birinden bahsetmemişsin kimse müneccim değil tahmin edemez + olarak 27 inç 1080p monitör alıp bulanıklıktan şikayet eden çok kişi var bunu bilmeyen birine belirtmek zorundayız + olarak 280 hz monitör kullanıp 500 hz geçince 1 kill bile fazla alacağını düşünüyorsan alamıcaksın haberin olsun ona göre paranı harcaKardeşim sen 1650 adet mesajda da bu uslüpta mı konuşuyorsun ? Ben 540 hz monitör alacağım Gamepower markasının 540 hz'i alınır mı demişim. Sen bana gelmişsin yok 240 hz yeterli, yok zekasız, yok 1080p bilmem ne ? Ben zaten 280 hz 27inc monitör kullanıyorum, oda 1080p ve piksel falan saydığımda yok. Ayrıca fps oyunlarında kim 1080p ile oynuyor ? zaten çözünürlüğü 1280x960 ta oynuyoruz. Bu monitörle gidip RDR 2 oynamak için alamaycağız. Ki alsak bile 1080p gayet yeterli. Grafik istesem gider 4 K monitör alırım. Benim ne kullandığımı ne amaçladığımı bilmeden gelipte burda polemik yaratmayacaksın. Belli ki yaşın küçük karşındakiyle nasıl konuşacaksın öğren öyle yanıt ver. Okuduğunu da iyi anla ayrıca birisine saygılı olman için illaha site'nin sahibi olması gerekmiyor. İnsan olan herkes saygıyı hak eder. Kendini biraz geliştir.