Neler Yeni

GAMEPOWER 540 hz 27" monitör alınır mı ?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Göksel
Kardeşim sen 1650 adet mesajda da bu uslüpta mı konuşuyorsun ? Ben 540 hz monitör alacağım Gamepower markasının 540 hz'i alınır mı demişim. Sen bana gelmişsin yok 240 hz yeterli, yok zekasız, yok 1080p bilmem ne ? Ben zaten 280 hz 27inc monitör kullanıyorum, oda 1080p ve piksel falan saydığımda yok. Ayrıca fps oyunlarında kim 1080p ile oynuyor ? zaten çözünürlüğü 1280x960 ta oynuyoruz. Bu monitörle gidip RDR 2 oynamak için alamaycağız. Ki alsak bile 1080p gayet yeterli. Grafik istesem gider 4 K monitör alırım. Benim ne kullandığımı ne amaçladığımı bilmeden gelipte burda polemik yaratmayacaksın. Belli ki yaşın küçük karşındakiyle nasıl konuşacaksın öğren öyle yanıt ver. Okuduğunu da iyi anla ayrıca birisine saygılı olman için illaha site'nin sahibi olması gerekmiyor. İnsan olan herkes saygıyı hak eder. Kendini biraz geliştir.
sen konuda ne oynadığından veya şuan ne monitörü kullandığının hiç birinden bahsetmemişsin kimse müneccim değil tahmin edemez + olarak 27 inç 1080p monitör alıp bulanıklıktan şikayet eden çok kişi var bunu bilmeyen birine belirtmek zorundayız + olarak 280 hz monitör kullanıp 500 hz geçince 1 kill bile fazla alacağını düşünüyorsan alamıcaksın haberin olsun ona göre paranı harca

RepL0R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen Atabey
Alınır. Üst seviye bu ürünü markanın
Teşekkür ederim hocam, peki bir konuda daha danışmak isterim. Asus'un 540 hz monitörüyle Gamepower'ın 540hz monitörü arasında ms farkı dışında başka bir fark var mıdır ? Black eqolizer olsun farklı bir özellik olsun fark bulunur mu ? Fiyat olarak nerdeyse 2 kat fark ediyor çünkü.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Göksel
yinede benim param çok çöpe atıcam diyorsan gamepower alınmaz

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Emir
Teşekkür ederim hocam, peki bir konuda daha danışmak isterim. Asus'un 540 hz monitörüyle Gamepower'ın 540hz monitörü arasında ms farkı dışında başka bir fark var mıdır ? Black eqolizer olsun farklı bir özellik olsun fark bulunur mu ? Fiyat olarak nerdeyse 2 kat fark ediyor çünkü.
Kullandıkları panel,malzeme,işçilik ve ek olarak ASUS olması birde ROG eklendiğinde fiyat farkı oluşuyor bu şekilde. Ama ROG gerçekten başka bir seviye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,212
Üyeler
170,989
Son üye
ardayuutsshg
Top Bottom