Ya şu anda kasada aktif olarak çalışan sadece iki fan var biri egzoz diğeri üstte. Üçüncü fanın kablosu kopmuş geldiğinden beri bu şekilde kullanıyorum. Acilen satın almam lazım.Kullanmadım ama fan yani pekte sıkıntı çıkmaz
Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum basit fan abi al gitsinYa şu anda kasada aktif olarak çalışan sadece iki fan var biri egzoz diğeri üstte. Üçüncü fanın kablosu kopmuş geldiğinden beri bu şekilde kullanıyorum. Acilen satın almam lazım.
Hayır fan önemli bir şey kaliteli bir fan alması lazımKullanmadım ama fan yani pekte sıkıntı çıkmaz
Önemsiz demiyorum önemli yoksa sistem ısınır ama fan yani ne kadar dandik olabilir basit bir sistemi varHayır fan önemli bir şey kaliteli bir fan alması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artic p14 ve 12 ler var onları öneririm
Aynı fan 3 gün önce 60 lira idiHayır fan önemli bir şey kaliteli bir fan alması lazım
Artic p14 ve 12 ler var onları öneririm
Fanın kalitesi önemli bir şeydir zaten cmf ve Rpm değerleri önemli bir kriterdir. Kaliteli ve kalitesiz fan arasında 10 derece fark oluyorÖnemsiz demiyorum önemli yoksa sistem ısınır ama fan yani ne kadar dandik olabilir basit bir sistemi var
At yalanı Namık KemalAynı fan 3 gün önce 60 lira idi
Fanın kalitesi önemli bir şeydir zaten cmf ve Rpm değerleri önemli bir kriterdir. Kaliteli ve kalitesiz fan arasında 10 derece fark oluyor
Yahu ne ********** adamsınAt yalanı Namık Kemal
Hangi fan 60 liraydı hocam?Aynı fan 3 gün önce 60 lira idi
Fanın kalitesi önemli bir şeydir zaten cmf ve Rpm değerleri önemli bir kriterdir. Kaliteli ve kalitesiz fan arasında 10 derece fark oluyor
GP fanlar 6 pin olabiliyor. Kontrolcülü alıyorsan al.