43 dk'da stok bittiStok bitmiş.![]()
180 çekersen 30 dk kullanım nasıl oluyor sınırsız değil mi normalde ? ilk defa duydum böyle birşeyi süre sınırı olduğunu180 Hz overclock değeri, normali 165 Hz.
Oc ile 180 Hz oluyor fakat 30 dk sonra tekrar 165 Hz dönüyorBu monitör 180 Hz sabit kalsa evsaneydi ama 180hz'de 30dk saçma şuan kullanıyorum bu durumdan dolayı pek memnun değilim
nasıl yani
180 165 arasında çok fark gözle görülcek şekilde yoktur diye düşünüyorum hdr sorunu kronik sorunu var birşeyler diye duymuştum öyle bir şey var mıOc ile 180 Hz oluyor fakat 30 dk sonra tekrar 165 Hz dönüyor
Fazladan bir tane aldım iptal etsem alınabilir mi acabaStok bitmiş.![]()
Linç geliyorFazladan bir tane aldım iptal etsem alınabilir mi acabaoluyorsa deniyelim
![]()
Hdr'de sarımtırak bir şey oluyor ekran ben alırken direk 180 Hz diye aldım ilk alanlardanim 3999 TL çıkmıştı Abdullah reis paylaşti gene monitörü ama 165 Hz monitör180 165 arasında çok fark gözle görülcek şekilde yoktur diye düşünüyorum hdr sorunu kronik sorunu var birşeyler diye duymuştum öyle bir şey var mı
ben 3 aydır kullanıyorum herhangi bi eksikliğini görmedim. sadece ayaklar kocaman onu beğenmedim. ama ağır sağlam duruyor masa da180 165 arasında çok fark gözle görülcek şekilde yoktur diye düşünüyorum hdr sorunu kronik sorunu var birşeyler diye duymuştum öyle bir şey var mı
Fiyat güzel de bu kadar gün övünce kaliteli bir şey beklemiştim, ben benim 7 senelik 144Hz ile devamİnceleme Videomuz
Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada sepet indirimiyle birlikte 3040 TL!
Link: https://app.hb.biz/A8euGIJyaSME
sende de var mı hdr de sorunben 3 aydır kullanıyorum herhangi bi eksikliğini görmedim. sadece ayaklar kocaman onu beğenmedim. ama ağır sağlam duruyor masa da
bunu diyorsan kullanmıyorum kisende de var mı hdr de sorun