ikiside değil demişssin bir sebebp belirmemişssin vallaha böyle olunca ayar oluyorumikisi de değil
ikiside kötüikiside değil demişssin bir sebebp belirmemişssin vallaha böyle olunca ayar oluyorum
dostum amdem ikiside kotu ozmaan o fiyata ne almaliyim onu soyle diyorumikiside kötü
oğru söylüyor ikiside tercih edilmemli renk gamotları panelleri parça kalitesi vs olsun üste biraz eklenince illa daha iyi markalar vardır genelde bütçe nedirdostum amdem ikiside kotu ozmaan o fiyata ne almaliyim onu soyle diyorum
neden 180 hz den 144hz e ve 1 ms den 0.5 e duseyimki? fark nedir?iyzico ile indirim var
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
butce maks 5 binhocam d
oğru söylüyor ikiside tercih edilmemli renk gamotları panelleri parça kalitesi vs olsun üste biraz eklenince illa daha iyi markalar vardır genelde bütçe nedir
tam bütçe deseydin ya ben de 4000 civarı sanıyorumneden 180 hz den 144hz e ve 1 ms den 0.5 e duseyimki? fark nedir?
butce maks 5 bin
Millette bunu onermis. Neden peki? Neye dikkat etmeliyim monitor secerken? Bunun onalrdan ne farki bunda g-sync yoktu diye hatrliyorum g-sync olmamasi buyuk bir eksi ayrica game power 0.5ms bu ise 1tam bütçe deseydin ya ben de 4000 civarı sanıyorum
gamepower o ms değerini bir yerlerinden sallıyor onu söyleyeyim.Millette bunu onermis. Neden peki? Neye dikkat etmeliyim monitor secerken? Bunun onalrdan ne farki bunda g-sync yoktu diye hatrliyorum g-sync olmamasi buyuk bir eksi ayrica game power 0.5ms bu ise 1
Baska kisilerde oyle soyledi tesekkurler.Peki daha baskin bir ozelligi yokmu msi yani neden hz panel ve gecikme suresinden baska birone cikan oalligi yokmmu? yani neye gore degerlendirecegim?gamepower o ms değerini bir yerlerinden sallıyor onu söyleyeyim.