arkadaşlar herkese merhaba
Seslisizce o kadar sesli bir klavyemi
ederarkadaşlar herkese merhaba
GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye adlı bir klavye almak istiyorum ve fakat nerdeyse herkes ailesinden komşusundan şikayet aldığını söylüyor sizce o kadar sesli bir klavyemi yoksa alınır mı? herkes çok sesli yazmış...
kanki gamepower mirana kullanıyorum aileden daha rahatsızlık çıkaran olmadı odalarımızda birleşik ama çatır çatır kullanıyom bişey demiyorlar bide benim klavye metal olduğu için daha çok ses çıkarıyor ama daha bişey demediler ben memnunumarkadaşlar herkese merhaba
GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye adlı bir klavye almak istiyorum ve fakat nerdeyse herkes ailesinden komşusundan şikayet aldığını söylüyor sizce o kadar sesli bir klavyemi yoksa alınır mı? herkes çok sesli yazmış...
Kanka izmirde arkadaşımda var sesi samsuna geliyor oyun oynarkenarkadaşlar herkese merhaba
knk ne için sorduğumu söylüyüm arkadaşım csgo,valo,lol gibi oyunlar oynuyo komşularından felan şikayet gelmiş oyüzden yazmak istedimkanki gamepower mirana kullanıyorum aileden daha rahatsızlık çıkaran olmadı odalarımızda birleşik ama çatır çatır kullanıyom bişey demiyorlar bide benim klavye metal olduğu için daha çok ses çıkarıyor ama daha bişey demediler ben memnunum
kanka öyle bişey yok arkadaşın baya abartmış bende satın alırken böyle kaygılarım vardı ama şuan çatır çatır kullanıyom sen onlara kulak asmaknk ne için sorduğumu söylüyüm arkadaşım csgo,valo,lol gibi oyunlar oynuyo komşularından felan şikayet gelmiş oyüzden yazmak istedim
knk ben onu alırsam evden atarlar beni zaten birde duvarlar okadar inceki gider yani heryereKanka izmirde arkadaşımda var sesi samsuna geliyor oyun oynarken
Dc den kpnuşuyoz tuşlara basınca kulağım deliniyor o anlamda didimknk ben onu alırsam evden atarlar beni zaten birde duvarlar okadar inceki gider yani heryere
hocam az önce soğuk çay döküldü klavyeme bende lavaboda yıkadım. sıkıntısız çalışıyor. kesinlikle harika klavye.GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye
Mavi switch cidden sesli ya beni rahatsız ediyor şahsen.arkadaşlar herkese merhaba