Neler Yeni

gamepower calypso çok ses çıkarırmı veya aile yi rahatsız eder mi?

Kori7rich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
arkadaşlar herkese merhaba

GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye adlı bir klavye almak istiyorum ve fakat nerdeyse herkes ailesinden komşusundan şikayet aldığını söylüyor sizce o kadar sesli bir klavyemi yoksa alınır mı? herkes çok sesli yazmış...​

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye adlı bir klavye almak istiyorum ve fakat nerdeyse herkes ailesinden komşusundan şikayet aldığını söylüyor sizce o kadar sesli bir klavyemi yoksa alınır mı? herkes çok sesli yazmış...​

eder

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben evde kullanıyorum kimseden şikayet almadım daha. az ses olsun dersen red switch tavsiye ederim.

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin

kanki gamepower mirana kullanıyorum aileden daha rahatsızlık çıkaran olmadı odalarımızda birleşik ama çatır çatır kullanıyom bişey demiyorlar bide benim klavye metal olduğu için daha çok ses çıkarıyor ama daha bişey demediler ben memnunum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Blue sw klavyeler tactile yani tuşa bastığınızda geri tepkime olarak özellikle click sesi verir ve oldukça seslidir. Moba tarzı oyunlar ya da yazı yazmak için güzel aslında ama çevrende sese duyarlı birileri varsa kesinlikle rahatsız olıur. Hatta bazen kendin bile rahatsız olabilirsin :D arkadaşın dediği gibi red switch bir klavye almak lazım böyle durumlarda.

Can...

80+ Platinum

Kanka izmirde arkadaşımda var sesi samsuna geliyor oyun oynarken

Kori7rich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanki gamepower mirana kullanıyorum aileden daha rahatsızlık çıkaran olmadı odalarımızda birleşik ama çatır çatır kullanıyom bişey demiyorlar bide benim klavye metal olduğu için daha çok ses çıkarıyor ama daha bişey demediler ben memnunum
knk ne için sorduğumu söylüyüm arkadaşım csgo,valo,lol gibi oyunlar oynuyo komşularından felan şikayet gelmiş oyüzden yazmak istedim

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
knk ne için sorduğumu söylüyüm arkadaşım csgo,valo,lol gibi oyunlar oynuyo komşularından felan şikayet gelmiş oyüzden yazmak istedim
kanka öyle bişey yok arkadaşın baya abartmış bende satın alırken böyle kaygılarım vardı ama şuan çatır çatır kullanıyom sen onlara kulak asma

Can...

80+ Platinum

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye
hocam az önce soğuk çay döküldü klavyeme bende lavaboda yıkadım. sıkıntısız çalışıyor. kesinlikle harika klavye.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Mavi switch cidden sesli ya beni rahatsız ediyor şahsen.

Top Bottom