Gamepower Calypso Klavye [Blue Switch] Deneyimlerim

UYARI!!!!
Ürünü İncehesap'tan aldımKutu çökük gelmişti ve Space tuşunda 1 pixel ölü idi,kenarının kalıbı fazla olmuş olacakki bi kenarının plastiği çıkmıştı ama sorun olmadı herhangi bir şekilde.Yani kesinlikle düzgün bir ürün gönderdiler :) tabii ki şaka diyorum ama sizler dikkat edin.Her ürün için geçerli dediğim.
Ürünü Nereden ve Ne Kadara Aldın ve Sorunu Varmı?
İncehesap'tan aldım,zaten iyi indirime o sitede giriyor genelde ve 300TL ye aldım ve daha da fazlasına ALINMAZ yukarıdaki durumları sayarsak.
1 2 aydır kullanıyorum.Artı ve eksilerini söyleyeyim.Bu arada bu sürede tuş basma sorunu olmadı ama Windows tuşu zor basılıyor gibi hissettim.

Ürünün + Özellikleri
*RGB ışıkları cidden Premium hissettiriyor.Max ayarında gece rahatça görülüyor.Bolca [10 dan fazla] Efektleri var.
*50 Milyon Tıklama Ömrü varmış zaten uzun ömür için aldım ve 1 2 yıl sonraki değerlendirmem de gelir ilerleyen zamanda.
*Klavyede Optik Blue Switch var, basış hissiyatı güzel biraz sert basmak gerekiyor ama çok da zorlamıyor,
*Ürünün kalitesi gayet iyi premium kadar olmasada ona yakın hissettirdi.
*Ürünün bilek desteği var ve klavye bile birlikte takılı geliyor ve çıkarılabileceğini düşünmüyorum desteğin.Çünkü baktığımda çıkartmak için bir yer ayarlamamışlar.
* Boyutu minimal [tabii ki küçük diyemem ama G213 gibi klavyeleri düşünürsek daha minimalist,tabi Numlock ve FN tuşları vb. var,Tam boyutlu klavyeler arasında minimal diyebiliriz.
*Numlock tuşlarında da diğer tuşlar kullanılabiliyor [Benim için gereksiz ama,Çünkü sadece klavye tuşlarında belirtilen diğer tuşlar FN+Numlocktaki tuşlar şeklinde olabiliyor] Resimleri yakında yükleyeceğim bu arada,çökük gelen kutuyunun da resmini çekeceğim.
*Sticker çıktı kutudan hem de 3 tane fakat farklı farklı olabilirmiş.Ama kaliteli sticker.
*Büyük ENTER,Türkçe Q
*Su geçirmez klavye deniliyor ve DOĞRU, birkaç kez su döktüm sorun olmadı ama bu amaçla yapılmış klavyenin arkasındaki su kanallardan da su çıkmadı, su üstünde kaldı,Gerçekten böyle oldu ve şaşırdım. [Yine de riske atmayın ama dedikleri kadar da var bu konuda]
*Tuş hissiyatı güzel ve üstündeki yazılar kolay silinmez gibi.
*Gamepower logosu klavyenin en sağ üstte olması iyi klavyeyi kullanırken çok rahatsız etmediği için

tabii ki - özellikleri de var tam takır çok iyi ürün olsa zaten direk alınır derdim

Ürünün- Özellikleri
*FN+ [1'den 7 ye kadar tuşlar] aralarında oyun modu seçilebiliyor [Oyun türüne göre sadece o tuşlarda ışıklar yanıyor] fakat 6 ve 7 çalışmadı ve oysaki kutudan çıkan kullanmak klavuzunda yazıyordu]
*ÇOK SESLİ BİR KLAVYE,bunu belirteyim [Blue Switch versiyonunu kullanıyorum] ve ortalama mesafeden bile duyuluyor,fakat bir süre sonra alışıyorsun. [Red switch'in daha sessiz olduğunu biliyorum bu arada]
*Multimedta özelliği KÖTÜ, FN+ [F1'den F12'ye Kadar tuşlar]arasında farklı özellikler var fakat bana bazıları saçma ve yetersiz geldi,Ses tekerleği zaten yok,yani bu kısmı önemseyenler için önermem.
*Programlanabilir Tuş olabilirdi Ama, KLAVYENİN KENDİ PROGRAMI BİLE YOK [Gamepower keşke bu konuda böyle yapmasaydın]
* - özelliklerini genel olarak değerlendircek olursak F/p olduğu zamanki haline göre kabul edilebilir fakat KIRPILMIŞ NOKTALARI DA VAR.

Evet dostlar değerlendirmem bu kadardı ve fotoğrafları da gelecektir yakın zamanda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,928
Üyeler
189,351
Son üye
Blank696
Geri