Rampge Drop Plusun normal fiyatı ne kadar?Onları değil ama medusa'yı 2 yıl kullandım 130 liraya göre çok iyi iş çıkardı ama şu anki fiyatına değmez. Kizaru güzele benziyor ama ben şu an kullandığım rampage drop plus öneririm
Ben yaklaşık 1 1.5 aydir saber rgb blue switch kullanıyorum şuan memnunum bi sıkıntısını gormedim "bence" bir f/p ürünüdür alabilirsinMerhaba ben gamepower ekipmanlarını kullanan varmı diye merak ettim nasıldır kendileri gamepower saber RGB ve gamepower kizaru kullanan düşüncelerini yazarsa sevinirim
Ben 357 liraya aldım. Stok bitmeden önce 387 lira olmuştu. Muhtemelen stok gelince 400 falan olurRampge Drop Plusun normal fiyatı ne kadar?
Kardeşim az önce kizaru ile ilgili konu açıldı dip ses sorunu başlığında ucuza iyi kulaklık bekleme derim. Her ne kadar inceleme yapılmış olsa da d.a tarafından ilk başta hoş gelir. Sonra sorunlar çıkmaya başlar. Saber rgb iyi bi ürün klavye konusunda şikayet daha az tabşMerhaba ben gamepower ekipmanlarını kullanan varmı diye merak ettim nasıldır kendileri gamepower saber RGB ve gamepower kizaru kullanan düşüncelerini yazarsa sevinirim
İşte bu yüzden drop plusKardeşim az önce kizaru ile ilgili konu açıldı dip ses sorunu başlığında ucuza iyi kulaklık bekleme derim. Her ne kadar inceleme yapılmış olsa da d.a tarafından ilk başta hoş gelir. Sonra sorunlar çıkmaya başlar. Saber RGB iyi bi ürün klavye konusunda şikayet daha az tabş
Rampage ekipmanlardan koltukdan sonra iyi olan tek ekipman olabilir.İşte bu yüzden drop plus
Merhaba ben gamepower ekipmanlarını kullanan varmı diye merak ettim nasıldır kendileri gamepower saber RGB ve gamepower kizaru kullanan düşüncelerini yazarsa sevinirim
https://www.a101.com.tr/elektronik/...ZFlmHfOkvX1WpT6qlm7qRozKKo5BqGvMaAuYnEALw_wcB bunu öneririm gayet kaliteliMerhaba ben gamepower ekipmanlarını kullanan varmı diye merak ettim nasıldır kendileri gamepower saber RGB ve gamepower kizaru kullanan düşüncelerini yazarsa sevinirim
139,10 TL - 50 TL = 89,10 TL90 liraya nereden Medusa buldunuz şimdiye kadar en ucuz 120 130 olmuştu