buchanan171
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
GamePower Eva 3 60M Mekanik Blue Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
alınmaz pcb kalitesi iyi değil 2-3 aya elinde kalma olasılığı yüksekarkadaslar iyi günler, linkini verdiğim klavyeyi almayı düşünüyorum ve klavye için bütçeden çok ayırasım yok tek isteğim olabildiğince dayanıklı olsun ve WASD bassın yeter, msi vigor ve razer ornataya da baktım ancak plastik gibi gözükmesi çok içime sinmedi bu klavyenin incelemelerinden daha olumlu bir vibe aldım. siz ne dersiniz? iyi günler dilerim![]()
GamePower Eva 3 60M Mekanik Blue Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu fiyat civarında daha iyisini bulabileceğimi pek sanmıyorum ama dediğin gibi 2-3 ay sonra elimde kalırsa paraya kıyıp güzel bir klavye alabilirim, teşekkür ederimalınmaz pcb kalitesi iyi değil 2-3 aya elinde kalma olasılığı yüksek
hayır 1200 e çok daha iyi klavyeler bulunurbu fiyat civarında daha iyisini bulabileceğimi pek sanmıyorum ama dediğin gibi 2-3 ay sonra elimde kalırsa paraya kıyıp güzel bir klavye alabilirim, teşekkür ederim
Öyle yap kardeşim.bu fiyat civarında daha iyisini bulabileceğimi pek sanmıyorum ama dediğin gibi 2-3 ay sonra elimde kalırsa paraya kıyıp güzel bir klavye alabilirim, teşekkür ederim
bu fiyat civarında daha iyisini bulabileceğimi pek sanmıyorum ama dediğin gibi 2-3 ay sonra elimde kalırsa paraya kıyıp güzel bir klavye alabilirim, teşekkür ederim
Bunun da gamepowerdan farkı yok.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Az bütçe çık parolapara uygulaması ile gaminggenden aula f75 al. 1600e falan geliyor.arkadaslar iyi günler, linkini verdiğim klavyeyi almayı düşünüyorum ve klavye için bütçeden çok ayırasım yok tek isteğim olabildiğince dayanıklı olsun ve WASD bassın yeter, msi vigor ve razer ornataya da baktım ancak plastik gibi gözükmesi çok içime sinmedi bu klavyenin incelemelerinden daha olumlu bir vibe aldım. siz ne dersiniz? iyi günler dilerim![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
gamepower fason üretim redragon asıl üreticisi ve switchleri kaliteli markayı araştırmanı öneririmBunun da gamepowerdan farkı yok.
Az bütçe çık parolapara uygulaması ile gaminggenden aula f75 al. 1600e falan geliyor.
gamepower fason üretim redragon asıl üreticisi ve switchleri kaliteli markayı araştırmanı öneririm
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben yorumlara göre önerdim pcbsi aynıysa bilemem öğrenmiş oldum eyw
Yorum yaparken sağdan soldan duymak yerine deneyiminiz, tecrübeli olduğunuz konularda yorum yapmak bu yüzden önemli.
Alıntıyı görüntüle
Bu kb552nin pcbsi, switch soketleri gamepower ile eşdeğer kalitesizlikte. Hotswap olması sizi yanıltmasın çünkü BOK gibi soketler kullanıyor. Yani switch basmama, çift basma gibi sorunları switch değişimi ile çözememe durumunuz var. Switchleri cherry varyantı, trambolin gibi yay sesi hissediceksiniz kullanırken. Klavyede tek fiyatına göre okey olan şey mcu o da fiyatına göre okey, iyi diyemem. Ürünler markaya göre değil modele göre iyi veya kötü olur. Gamepower da redragon da bu bütçede israf.
Önermiş olduğum aulada flex cut pcb, kailh varyantı switch soketleri ve çok daha iyi bir mcu var. Ek olarak köpük vs olarak da çok dolu bir kasaya sahip. Attığınız ürünle de aynı fiyata geliyor.
Aynı değil ama aynı kalitesizlikte. Rampage/gamepower/gamemaster vs gibi markalar da zaten kb552 gibi çindeki giriş seviye ürünlere marka basıp satıyor.ben yorumlara göre önerdim pcbsi aynıysa bilemem öğrenmiş oldum eyw
Bende şunu aldım da bunun pcbsi nasıl acaba biliginiz var mıAynı değil ama aynı kalitesizlikte. Rampage/gamepower/gamemaster vs gibi markalar da zaten kb552 gibi çindeki giriş seviye ürünlere marka basıp satıyor.