❌İndirim Bitti! GamePower Eva 3 60M Mekanik Red Switch 3 Yıl Garantili 799TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
alanlara allah kurtarsın 2 yıl kullanım deneyımıme göre kronık arızalı tuşlar kendı kendıne arızalanıyor servısde ücret istiyor en son klavye parası tamır ücreti istedıler çöpe attım bu model için bahsetmıyorum ama cogu bu markanın klavyesınde aynı şikayetlerı okudum

1 senedir kullanıyorum problem yaşamadım
alanlara allah kurtarsın 2 yıl kullanım deneyımıme göre kronık arızalı tuşlar kendı kendıne arızalanıyor servısde ücret istiyor en son klavye parası tamır ücreti istedıler çöpe attım bu model için bahsetmıyorum ama cogu bu markanın klavyesınde aynı şikayetlerı okudum

1 senedir kullanıyorum problem yaşamadım
En son böyleydi kullandıgım tuşlar yayları ile birlikte fırlıyodu :D
WhatsApp Image 2025-09-14 at 14.33.43.webp

Gamepower Ogre Red Switch kullanıyorum 4 yıl olmuştur alalı. 300 TL ye almıştım. Hala da taş gibi ve garip bir şekilde yay sesleri ilk başta vardı şimdi şıkır şıkır tok sesli bir klavye oldu. Şu an tek değiştirmek isteme sebebim kablosuz ve %60-75 bi klavyeye geçmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yılda bir genel temizlik haftalıkta süpürge ile çektiriyorum tozları vs. Bu yüzden sorun çıkmamış olabilir.

Gamepower Ogre Red Switch kullanıyorum 4 yıl olmuştur alalı. 300 TL ye almıştım. Hala da taş gibi ve garip bir şekilde yay sesleri ilk başta vardı şimdi şıkır şıkır tok sesli bir klavye oldu. Şu an tek değiştirmek isteme sebebim kablosuz ve %60-75 bi klavyeye geçmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yılda bir genel temizlik haftalıkta süpürge ile çektiriyorum tozları vs. Bu yüzden sorun çıkmamış olabilir.
Logo basan markalarda şans işi bir ürün alıp çok kalitelide çıkabiliyor

Her gün adadan 1 tuş ayrılıyor sanırım 😂 şikayet var ürünlerle alakalı

saber ve warlock modellerini kullandım ikiside beş para etmez. Warlock 2 kere garantiye gitti 3. için gönderdim ve iade talep ettim yasal olarak hakkım vardı elemanlar tamir edip sorun yok diye göndermişler sorun olduğunu kabul etselerdi iade edebiliyordum.
Neyse markadan nefret eden biri değilim kulaklığından memnunum ama klavyesini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan