Asil35
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
GamePower Eva 3 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
alanlara allah kurtarsın 2 yıl kullanım deneyımıme göre kronık arızalı tuşlar kendı kendıne arızalanıyor servısde ücret istiyor en son klavye parası tamır ücreti istedıler çöpe attım bu model için bahsetmıyorum ama cogu bu markanın klavyesınde aynı şikayetlerı okudum
En son böyleydi kullandıgım tuşlar yayları ile birlikte fırlıyodu1 senedir kullanıyorum problem yaşamadım
Beş para etmez klavye bim klavyesi alın daha iyidir![]()
GamePower Eva 3 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Logo basan markalarda şans işi bir ürün alıp çok kalitelide çıkabiliyorGamepower Ogre Red Switch kullanıyorum 4 yıl olmuştur alalı. 300 TL ye almıştım. Hala da taş gibi ve garip bir şekilde yay sesleri ilk başta vardı şimdi şıkır şıkır tok sesli bir klavye oldu. Şu an tek değiştirmek isteme sebebim kablosuz ve %60-75 bi klavyeye geçmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yılda bir genel temizlik haftalıkta süpürge ile çektiriyorum tozları vs. Bu yüzden sorun çıkmamış olabilir.