Çözüldü✓ GAMEPOWER EVA 3 60M KLAVYE ALINIR MI?

Piyasada %80 üstü layoutta iyi pcb bulmanız çok zor belirli bütçeye kadar. +3kdan başlıyor. Pcbsi çok iyi değil 1sene falan idare ederim derseniz kurtarır günü bir süre. Ama iptal etme şansınız varsa o fiyatlarda şuan çok iyi seçenekler var gaminggen sagolsun. + iyzico/parolapara da birleşince çok daha fazla seçenek olur.

hocam bence kulaklık konusunda gayet başarılılar, türkiye şartlarında düşünmemiz gerekirse fiyatına göre çok güzel kulaklıkları var ancak mouse ve klavye hakkında hiçbir fikrim yok, yine de teşekkür ederim
Kulaklık olarak F/P anlamında Havit'in H2002 serisi önde bence

Piyasada %80 üstü layoutta iyi pcb bulmanız çok zor belirli bütçeye kadar. +3kdan başlıyor. Pcbsi çok iyi değil 1sene falan idare ederim derseniz kurtarır günü bir süre. Ama iptal etme şansınız varsa o fiyatlarda şuan çok iyi seçenekler var gaminggen sagolsun. + iyzico/parolapara da birleşince çok daha fazla seçenek olur.
2 ay önce aldım ya, yazılımı felan kurdum sıkıntısız çalışıyo şuanlık

alınmaz pcb kalitesi iyi değil 2-3 aya elinde kalma olasılığı yüksek
dostum elinde kalma olayı tamamen senin kullanımına bağlı ben a101 piranha klavyeyi 30 TL'ye aldım 6 7 yıl kullandım şu an başka klavye kullanıyorum ama hala sorunsuz çalışıyor. tabii kronik sorunu falan vardır klavyenin o ayrı

bu arada bu klavye hakkında hiçbir şey bilmiyorum cidden dediğin gibi kötü olabilir sadece bozulma mevzusuyla ilgili konuştum.

:)
Yorum yaparken sağdan soldan duymak yerine deneyiminiz, tecrübeli olduğunuz konularda yorum yapmak bu yüzden önemli.
Alıntıyı görüntüle
Bu kb552nin pcbsi, switch soketleri gamepower ile eşdeğer kalitesizlikte. Hotswap olması sizi yanıltmasın çünkü BOK gibi soketler kullanıyor. Yani switch basmama, çift basma gibi sorunları switch değişimi ile çözememe durumunuz var. Switchleri cherry varyantı, trambolin gibi yay sesi hissediceksiniz kullanırken. Klavyede tek fiyatına göre okey olan şey mcu o da fiyatına göre okey, iyi diyemem. Ürünler markaya göre değil modele göre iyi veya kötü olur. Gamepower da redragon da bu bütçede israf.
Önermiş olduğum aulada flex cut pcb, kailh varyantı switch soketleri ve çok daha iyi bir mcu var. Ek olarak köpük vs olarak da çok dolu bir kasaya sahip. Attığınız ürünle de aynı fiyata geliyor.
hocam yorumunuz için teşekkür ederim uzun vadede fark yaratacak bir yorum yapmışsınız dikkate alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum elinde kalma olayı tamamen senin kullanımına bağlı ben a101 piranha klavyeyi 30 TL'ye aldım 6 7 yıl kullandım şu an başka klavye kullanıyorum ama hala sorunsuz çalışıyor. tabii kronik sorunu falan vardır klavyenin o ayrı

bu arada bu klavye hakkında hiçbir şey bilmiyorum cidden dediğin gibi kötü olabilir sadece bozulma mevzusuyla ilgili konuştum.
usta aynen dediğine katılıyorum tüm olay senin nasıl kullandığına göre değişiyor

şans, kullanımla alakalı değil

Piranha membran yalnız. Membran klavyelerin sorun çıkarma ihtimali tabii ki de mekanik klavyelerden daha az aynı segmentte bile değiller. Ama evet genel olarak teknoloji şans işi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,074
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri