🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Aynı sorun bende de oldu. Her yüzeyde çalışıyor mousepad üzerinde tık yok. Mousepad siyah bu arada ama arka kısmında kaydırmaz deri yüzey var o da siyah onda çalışıyor. İade maalesef. Onun dışında 1300 1400e alınmaz ama 600 700 bandı için hem kutu içeriği olarak hem görünüş olarak yeterli. Biraz büyük ve malzeme kalitesi de plastik hissi veriyor pek beğenmedim.

Son düzenleme:
Mouse teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu

Artılar
Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye
Ele güzel oturuyor
Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor
Rgb farklı modlar var beğendim modları
Uyku modu var dokunmayınca kısa bi süre sonra uykuya alıyor
Ayrıca siyah zeminde okumuyor diye yazılan yorumlar için de 2 adet biri ful siyah biri siyah yoğunluklu mousepad de test ettim ikisinde de okuyor takılma sorunu yaşamadım

Eksiler
Yazılım çok kötü açılma bile açılmıyor bazen belki güncelleme ile düzeltirler
İlk açtığım zaman yazılım kurmadan önce mouse ile hareket ettirince yani elindeyken rgb leri söndürüyordu sadece sabit durunca yakıyordu çok güzel özellik bence ama yazılımı yükleyince o özelliği gitti geri de getiremedim
Biraz hafif benim diğer mouse göre alışmadığımdan bana farklı geldi
Dpi diğerinden daha yüksekte kullanıyorum anca benim ayara yaklaştı o da hz den olabilir belki diğeri 500 hz idi bu 1000

Uzun deneyimde şarjı nasıl gider bilmiyorum veya farklı bir sıkıntı çıkar mı

Eski mouse Gamepower bane yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum sadece kablosuza geçmek için fenix aldım

Mouse teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu

Artılar
Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye
Ele güzel oturuyor
Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor
Rgb farklı modlar var beğendim modları
Uyku modu var dokunmayınca kısa bi süre sonra uykuya alıyor
Ayrıca siyah zeminde okumuyor diye yazılan yorumlar için de 2 adet biri ful siyah biri siyah yoğunluklu mousepad de test ettim ikisinde de okuyor takılma sorunu yaşamadım

Eksiler
Yazılım çok kötü açılma bile açılmıyor bazen belki güncelleme ile düzeltirler
İlk açtığım zaman yazılım kurmadan önce mouse ile hareket ettirince yani elindeyken rgb leri söndürüyordu sadece sabit durunca yakıyordu çok güzel özellik bence ama yazılımı yükleyince o özelliği gitti geri de getiremedim
Biraz hafif benim diğer mouse göre alışmadığımdan bana farklı geldi
Dpi diğerinden daha yüksekte kullanıyorum anca benim ayara yaklaştı o da hz den olabilir belki diğeri 500 hz idi bu 1000

Uzun deneyimde şarjı nasıl gider bilmiyorum veya farklı bir sıkıntı çıkar mı

Eski mouse Gamepower bane yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum sadece kablosuza geçmek için fenix aldım
uygulaması çok iyi çalışıyor bende, kaldır tekrar yükle düzelir belki

neredeyse bir hafta oldu ben memnunum ilk başta yaşadığım takılma sorununu da yaşamıyorum artık

(oyunlarda deneyemedim laptopum eski ve çok ısındığı için oyun yükleyemiyorum)

belki bi yazılım güncellemesi bişi lazım uygulamaya daha da iyi olabilir, şu an çok basit kalmış

mouse pad üzerinde neden kaymıyor bu

oyunlarda da titreme var anlamadım
banada denk geldi az önce oyunda sıkıntı kardeşim iade edeceğim galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouseyi paketliyorum yoksa birazdan duvara fırlatacağım

Son düzenleme:
banada denk geldi az önce oyunda sıkıntı kardeşim iade edeceğim galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouseyi paketliyorum yoksa birazdan duvara fırlatacağım
Hocam iadeyi nasıl yapıyoruz? Ben kargo firmasına baya uzağım ama aldıkları bir nokta var oraya bıraksam ordan alırlar mı acaba

Geri