❌İndirim Bitti! 🔥🔥Gamepower force Rgb Gamepad 899₺ HepsiBurada

ya hocam bunun bağlantısı nasıl yapılır beceremedim ya
Alıcıyı bilgisayara tak. Ardından Gamepad üzerindeki Gamepower logosuna basılı tutarken alıcı üzerindeki tuşa da basılı tut. Şarjı varsa bağlantı sağlanacaktır. Bağlandığını gamepadin titremesinden anlayabilirsin. İki üründe de aynı şekilde bağlandım. Bu sadece ilk sefer için geçerli. Sonraki kullanımlarda gamepadi açmak için Gamepower logosuna 1-2 saniye basılı tutmak yeterli oluyor. Kapatmak için de aynı şekilde 5 saniye basılı tutman gerekiyor.
ne kadar ölü bölge var bakabildin mi ?
1. gamepadde sağ analogda biraz ölü bölge var gibi ancak bu konu hakkında çok bilgili değilim. %0.8 bir sorun oluşturur mu bilmiyorum. Beni rahatsız eden herhangi bir durum olmadı. Ayrıca çok azcık bastırarak o bölgede gezdiğimde sol analogla aynı değere geliyor. Belki bir süre kullandıktan sonra düzelir.

1. Gamepad sağ analog %0.8 Error.
1761065978231.webp

1. Gamepad sağ analog Error olan bölgede hafif bastırarak gezdirildiğinde.
1761066051943.webp

1. Gamepad'i farklı bir sitede test ettiğimde de sağ analog bu şekilde gözüküyor.
1761066514830.webp

1. Gamepadi farklı bir sitede hafif bastırarak test ettiğimde bu şekilde gözüküyor.
1761066576939.webp

2. Gamepad'de sabit %0.2. İki sitede de herhangi bir ölü bölge gözükmüyor.
1761066159650.webp

1761066679707.webp

Alıcıyı bilgisayara tak. Ardından Gamepad üzerindeki Gamepower logosuna basılı tutarken alıcı üzerindeki tuşa da basılı tut. Şarjı varsa bağlantı sağlanacaktır. Bağlandığını gamepadin titremesinden anlayabilirsin. İki üründe de aynı şekilde bağlandım. Bu sadece ilk sefer için geçerli. Sonraki kullanımlarda gamepadi açmak için Gamepower logosuna 1-2 saniye basılı tutmak yeterli oluyor. Kapatmak için de aynı şekilde 5 saniye basılı tutman gerekiyor.

1. gamepadde sağ analogda biraz ölü bölge var gibi ancak bu konu hakkında çok bilgili değilim. %0.8 bir sorun oluşturur mu bilmiyorum. Beni rahatsız eden herhangi bir durum olmadı. Ayrıca çok azcık bastırarak o bölgede gezdiğimde sol analogla aynı değere geliyor. Belki bir süre kullandıktan sonra düzelir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1. Gamepad'i farklı bir sitede test ettiğimde de sağ analog bu şekilde gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle

1. Gamepadi farklı bir sitede hafif bastırarak test ettiğimde bu şekilde gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler

ya hocam bunun bağlantısı nasıl yapılır beceremedim ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bunlar ölü bölge değil, dairesellik testidir. Bu değerler sorun oluşturacak düzeyde değildir. Orijinal Xbox 9. nesil gamepad’lerde bu oran genellikle %10–11 civarındadır, dolayısıyla telaşlanmanıza gerek yok.

Bunlar ölü bölge değil, dairesellik testidir. Bu değerler sorun oluşturacak düzeyde değildir. Orijinal Xbox 9. nesil gamepad’lerde bu oran genellikle %10–11 civarındadır, dolayısıyla telaşlanmanıza gerek yok.
Hall effect farkı diyebiliriz o halde. :peepo1:

Hall effect farkı diyebiliriz o halde. :peepo1:
Yani tam olarak öyle değil aslında; bu durum daha çok analogun yapısıyla alakalı. Daha karesel ve köşeli analoglarda bu değer yüksek bulunur. Xbox 9. nesil gamepad’lerde analog yapısı biraz köşelidir, bu yüzden oran %10–11 civarındadır. Bazı gamepad’lerde ise karesel ve dairesel yapılar arasında geçiş yapabilirsiniz; örneğin, GameSir Nova 2 Lite’ta bu özellik mevcuttur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,450
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri