🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

- ve yukarı ok tuşu modu değişiyor, - + ve A tuşuna aynı anda basınca kapanıyor ledler, - ve sağ sol ok tuşlarıyla renkler değişiyor. (- ve + tuşları HOME tuşunun hemen altındaki tuşlar.)
kanka eyv çalışıyor hepsi tıkır tıkır. ama bir sorum olacak bu gamepower tuşuna basıyorum 1 kere gamepad açılıyor bi 10 saniye sonra kapanıyor uyku moduna flnmı giriyor

Araba yarışlarında trigger uzunluğu, trigger curve ve dead zone oldukça önemlidir.
Gamepower Force'un tetiklerinin kademeli basınçlarında varsayılan (default) ayarlarla gayet iyi bir performans sergiliyor; bu yüzden sorun yaşayacağınızı sanmam. Yine de tetiklerinde hafif bir dead zone mevcut, fakat bu normaldir.
Yazılım desteği olsaydı bu tarz ayarlar kolayca yapılabilirdi. Bu tür sorunları tamamen çözmek isterseniz ve bütçeniz uygunsa, 2500 TL civarında GameSir Super Nova alabilirsiniz. Eğer bütçeniz 2000 TL civarındaysa GameSir Nova 2 Lite da iyi bir alternatiftir.
Her iki model de Gamepower Force’tan daha iyidir; ancak “çok para vermem” diyorsanız, Gamepower Force da bu fiyata göre gayet iyi bir gamepad ve işinizi görecektir
nova 2 lite 1843tlymiş hocam çok daha iyi diyorsanız onu alabilirim ama satan 3 mağazanında değerlendirmes,i yok

N11 de kupon tekrar aktif olmuş incehesap siparişini iptal etmeye çalışıyorum sitede iptal seçeneği yok, müşteri hizmetleri 15 dakika bekletip sonra kapatıyor kendini tam rezillik.

indirim bitti yapsanız artık başlığı ,birde tekrar düştü yazıyor sürekli başa gelince fiyatı tekrar inmiş hissi veriyor

kod ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lite nerde 1650

son 2 adet kaldı bu arada alacaksan acele et

son 2 adet kaldı bu arada alacaksan acele et
bumu omu arasında kaldım ya möö

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri