🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

- ve yukarı ok tuşu modu değişiyor, - + ve A tuşuna aynı anda basınca kapanıyor ledler, - ve sağ sol ok tuşlarıyla renkler değişiyor. (- ve + tuşları HOME tuşunun hemen altındaki tuşlar.)
sagolun hocam beyaz modu harbiden guzel duruyor

1570 e gizala gzl01 almıştım yeni vakitte iade edip bunu alayım mı gizala sadece isim basmış anbernic rg p01 modelin gerçek ismi

Her anlamda birebir gamepadler. Fiyatına göre gayet iyi

Ekler

• 1000055998.webp
    1000055998.webp
    1.3 MB · Hit: 123
Benimde ürün geldi, Galaxt Tab S10+ var, dongle, kablo her türlü bağlıyorum. Tabletin ekranında Gamepad'i kullanabiliyorum. Ancak Efotball veya FC2025 oyunlara girdiğimde kol işlev görmüyor. Hiçbir tuşu hemde. Oyunun ayarlarında seçim yapabileceğim bir menüde yok. Bu oyunlarda kullanılamaz mı acaba ?

1570 e gizala gzl01 almıştım yeni vakitte iade edip bunu alayım mı gizala sadece isim basmış anbernic rg p01 modelin gerçek ismi
15 dolarlık leş plastik bi gamepad o 1570 değil 600tl olsa almam öyle diyim sana.

15 dolarlık leş plastik bi gamepad o 1570 değil 600tl olsa almam öyle diyim sana.
Öyle hocam tasarım 8 bitdo 2 c ye benziyor aynısı sandım ama 2c çok daha kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu gamepower kolu pc ye bluetooth ile bağlayınca xbox kolu olarak mı görüyor deneyen var mı

Benimde ürün geldi, Galaxt Tab S10+ var, dongle, kablo her türlü bağlıyorum. Tabletin ekranında Gamepad'i kullanabiliyorum. Ancak Efotball veya FC2025 oyunlara girdiğimde kol işlev görmüyor. Hiçbir tuşu hemde. Oyunun ayarlarında seçim yapabileceğim bir menüde yok. Bu oyunlarda kullanılamaz mı acaba ?
Oyunun desteklemesi lazım oyle her oyunda kullanamazsin kafana gore mobilde

Açıkçası Gizala’nın sevmediğim tek işi bu olabilir. Ürünün, 8BitDo Ultimate’in ucuz bir kopyası olmasına rağmen, yaklaşık 15 dolarlık bir ürünü 1800 TL gibi bir fiyata satması bana açıkça saçma geliyor. Bu yüzden, eğer şansınız varsa iade edip Gamepower Force almanızı öneririm. En azından hem daha uygun fiyatlı hem de paranızın hakkını veren, 1000 Hz polling rate desteğine sahip bir cihaz.

Şu anda Gizala bu ürünün reklamını fazlasıyla yapıyor, sponsor olduğu kişilere gönderiyor; ancak bu kişiler gamepadler hakkında çok bilgili olmadıkları için sadece övüyorlar. Dolayısıyla ürünle ilgili dürüst değerlendirme yapan kimse yok, bu da benim hoşuma gitmiyor. Ben olsam, sizin yerinizde çoktan iade edip Gamepower Force almıştım.

Oyunun XInput desteği olması gerekiyor; eğer yoksa çalışmaz. Yani bu durum gamepad’le değil, oyunun kendisiyle ilgilidir.

Her anlamda birebir gamepadler. Fiyatına göre gayet iyi

Bu arada Gamepower Force daha iyi; hem gyrosu var hem de 1000 Hz polling rate desteğine sahip.

Açıkçası Gizala’nın sevmediğim tek işi bu olabilir. Ürünün, 8BitDo Ultimate’in ucuz bir kopyası olmasına rağmen, yaklaşık 15 dolarlık bir ürünü 1800 TL gibi bir fiyata satması bana açıkça saçma geliyor. Bu yüzden, eğer şansınız varsa iade edip Gamepower Force almanızı öneririm. En azından hem daha uygun fiyatlı hem de paranızın hakkını veren, 1000 Hz polling rate desteğine sahip bir cihaz.

Şu anda Gizala bu ürünün reklamını fazlasıyla yapıyor, sponsor olduğu kişilere gönderiyor; ancak bu kişiler gamepadler hakkında çok bilgili olmadıkları için sadece övüyorlar. Dolayısıyla ürünle ilgili dürüst değerlendirme yapan kimse yok, bu da benim hoşuma gitmiyor. Ben olsam, sizin yerinizde çoktan iade edip Gamepower Force almıştım.

Oyunun XInput desteği olması gerekiyor; eğer yoksa çalışmaz. Yani bu durum gamepad’le değil, oyunun kendisiyle ilgilidir.

Bu arada Gamepower Force daha iyi; hem gyrosu var hem de 1000 Hz polling rate desteğine sahip.
Bu kol için hangi uygulama vardı mobilde hocam

Keylinker var ama @SouLx27, tam olarak düzgün çalışmadığını söyledi. İsterseniz aldıysanız, bir de siz kendiniz deneyebilirsiniz.
Tekrardan denedim çalışıyor gibi triggerleri joystickleri görüyor. İsteyen deneyebilir ayar yapmayı ben uğraşmadım oynadıklarım zaten destekliyor diye.

EasySMX X15 de bulunan Android modu vs de çalışıyor. Büyük ihtimal iOS modu da çalışıyordur arkadaşlar biri deneyebiliyorsa denesin. Neden Gamepower kullanıcı kılavuzuna eklememiş bilmiyorum.

1760516360110.webp

IOS moduda çalışıyor, Androidden bağlayanlar X + HOME yerine A + HOME tuşlarına 4 saniye basılı tutarak bağlamayı denesin. EASYSMX X15 de böyle gösteriyor doğrusu budur büyük ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri