Neler Yeni

Gamepower fujin mi kızaru mu

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
Arkadaşlar ikisinde kararsız kaldım sizinde önerilerinizi almak istiyorum sizce hangi kulaklık daha iyi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
BS V2 X Al o fiyat bandında, ha yok diyorsanızda fujin daha mantıklı.

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BS V2 X Al o fiyat bandında, ha yok diyorsanızda fujin daha mantıklı.
Kanka aynı şeyi 100 kişiye söyledim neyse dur sanada söyliyim bak anakartım giriş seviyesi olduğu için V2 x in sesi az gelir çünkü v2x in ses kartı yok anakartın ses kartını kullanıyo tavsiye için saol kızaru nu titreşimi var doğru mu titreşimi varsa fujin in var mı

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka aynı şeyi 100 kişiye söyledim neyse dur sanada söyliyim bak anakartım giriş seviyesi olduğu için V2 x in sesi az gelir çünkü v2x in ses kartı yok anakartın ses kartını kullanıyo tavsiye için saol kızaru nu titreşimi var doğru mu titreşimi varsa fujin in var mı
Anakartın ne? Alc887 kullanıyorsa kötü değil, ortalama performans verir, bende korkarak aldım ama uygulamalar ile ses seviyesini çok rahat arttırabiliyorsun. Titreşim konusunu bilmiyorum ama fujin kullanan bir kaç kişi ile konuştuğumda baya memnundu.

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
Anakartın ne? Alc887 kullanıyorsa kötü değil, ortalama performans verir, bende korkarak aldım ama uygulamalar ile ses seviyesini çok rahat arttırabiliyorsun. Titreşim konusunu bilmiyorum ama fujin kullanan bir kaç kişi ile konuştuğumda baya memnundu.
Anakartım bu giriş seviyesi diyolar
ASUS A320M-K Anakart

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anakartım bu giriş seviyesi diyolar
ASUS A320M-K Anakart
ALC 887 kullanıyor, tahmin ettiğim gibi. Önerim BS V2 X, kulaklıktan tam performans alamazsınız fakat idare eder, bence alıp deneyip beğenmezseniz iade edebilirsiniz fakat tabi size kalmış bir şey.

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
ALC 887 kullanıyor, tahmin ettiğim gibi. Önerim BS V2 X, kulaklıktan tam performans alamazsınız fakat idare eder, bence alıp deneyip beğenmezseniz iade edebilirsiniz fakat tabi size kalmış bir şey.
Kanka bilmiyorum daha 2 gün önce sipariş verdim dün siparişi iptal ettim şimdi alıp bidaha iade edersem annem birdaha almaz bana onun yerine ses kartlı bir kulaklık alırsam daha iyi bir performans alıcağımı düşünüyorum evet iyi bir kulaklık ama anakartım çok giriş seviyesi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka bilmiyorum daha 2 gün önce sipariş verdim dün siparişi iptal ettim şimdi alıp bidaha iade edersem annem birdaha almaz bana onun yerine ses kartlı bir kulaklık alırsam daha iyi bir performans alıcağımı düşünüyorum evet iyi bir kulaklık ama anakartım çok giriş seviyesi
H110 kullanıyorum gerisini sen düşün, ses yongan kötü değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ulaş Menekşeli

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
kizaru kullandım aynı gün iade ettim aşırı bir dip ses vardı rahatsız oldum iade ettim tavsiye etmem

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
İkisi arasından bir seçim yapılacaksa fujin

Top Bottom