Kanka aynı şeyi 100 kişiye söyledim neyse dur sanada söyliyim bak anakartım giriş seviyesi olduğu için V2 x in sesi az gelir çünkü v2x in ses kartı yok anakartın ses kartını kullanıyo tavsiye için saol kızaru nu titreşimi var doğru mu titreşimi varsa fujin in var mıBS V2 X Al o fiyat bandında, ha yok diyorsanızda fujin daha mantıklı.
Anakartın ne? Alc887 kullanıyorsa kötü değil, ortalama performans verir, bende korkarak aldım ama uygulamalar ile ses seviyesini çok rahat arttırabiliyorsun. Titreşim konusunu bilmiyorum ama fujin kullanan bir kaç kişi ile konuştuğumda baya memnundu.Kanka aynı şeyi 100 kişiye söyledim neyse dur sanada söyliyim bak anakartım giriş seviyesi olduğu için V2 x in sesi az gelir çünkü v2x in ses kartı yok anakartın ses kartını kullanıyo tavsiye için saol kızaru nu titreşimi var doğru mu titreşimi varsa fujin in var mı
Anakartım bu giriş seviyesi diyolarAnakartın ne? Alc887 kullanıyorsa kötü değil, ortalama performans verir, bende korkarak aldım ama uygulamalar ile ses seviyesini çok rahat arttırabiliyorsun. Titreşim konusunu bilmiyorum ama fujin kullanan bir kaç kişi ile konuştuğumda baya memnundu.
ALC 887 kullanıyor, tahmin ettiğim gibi. Önerim BS V2 X, kulaklıktan tam performans alamazsınız fakat idare eder, bence alıp deneyip beğenmezseniz iade edebilirsiniz fakat tabi size kalmış bir şey.Anakartım bu giriş seviyesi diyolar
ASUS A320M-K Anakart
Kanka bilmiyorum daha 2 gün önce sipariş verdim dün siparişi iptal ettim şimdi alıp bidaha iade edersem annem birdaha almaz bana onun yerine ses kartlı bir kulaklık alırsam daha iyi bir performans alıcağımı düşünüyorum evet iyi bir kulaklık ama anakartım çok giriş seviyesiALC 887 kullanıyor, tahmin ettiğim gibi. Önerim BS V2 X, kulaklıktan tam performans alamazsınız fakat idare eder, bence alıp deneyip beğenmezseniz iade edebilirsiniz fakat tabi size kalmış bir şey.
H110 kullanıyorum gerisini sen düşün, ses yongan kötü değil.Kanka bilmiyorum daha 2 gün önce sipariş verdim dün siparişi iptal ettim şimdi alıp bidaha iade edersem annem birdaha almaz bana onun yerine ses kartlı bir kulaklık alırsam daha iyi bir performans alıcağımı düşünüyorum evet iyi bir kulaklık ama anakartım çok giriş seviyesi
h serisi intel tarafında, a serisi amd tarafında giriş seviyesi anakartlar.Kanka bu h110 falan ney tam bilmiyorum açıklarmısın