Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepower GPR24C1MS 144Hz monitörümün ekranında problem var

kanibaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
Değerli arkadaşlar 24'' 144Hz monitör aldım Gamepower a ait hdmi kablosu ile 120 hz alabiliyorum 1.4a hdmi çıkışlı laptopum olmasına rağmen 144hz alamadım
daha kaliteli bir kablo söyledim. (Belki o zaman 144Hz alabilirim.) Şimdilik idareten bununla bağlıyım. Sorularım şu şekilde;
-Ölü pixel testinde asla ölü pixel yokken bazı görüntü ve videolarda ya da cs oynarken örneğin oyun içi satın al kısmında mavi mavi noktalar şeritli çizgiler oluşuyor. Youtube'da video izlerken özellikle koyu veya gri tonlarda mavi lekeler gözüküyor görüntü de ekleyeceğim. Bu kablodan ötürü mü monitörle mi alakalı ?
-Ekran oyun esnasında aniden gidiyor 2 sn falan sürüyor sonra tekrar geliyor. Ayrıca arada bir böyle pır pır yapıyor. Bunun sebebi tam olarak nedir ? Yeni kablo sizce sorunu halleder mi ?
Herkese teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.
pixel 2.jpg
pixel.jpg

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Monitörde olduğunu düşündüğün problemi ekran görüntüsü alarakmı göstermeye çalıştın? Yoksa benim gözlerimde problem varda benmi bişey göremiyorum?

HDMI ile 144hz alamazsın. (2.0 değilse) Monitörde değil kabloda sorun vardır büyük ihtimalle.

kanibaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende attığım görüntülerde mavi lekeler var mesela sürekli öyle gözüküyor özellikle o tonlardaki renklerde bu nasıl bir sorun onu anlamak için attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

120Hz'yi 60'a çekince düzeliyor. Sanırım pc monitör için yetersiz kalıyor.
Monitörde olduğunu düşündüğün problemi ekran görüntüsü alarakmı göstermeye çalıştın? Yoksa benim gözlerimde problem varda benmi bişey göremiyorum?

HDMI ile 144hz alamazsın. (2.0 değilse) Monitörde değil kabloda sorun vardır büyük ihtimalle.

Son düzenleme:

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Hocam bende attığım görüntülerde mavi lekeler var mesela sürekli öyle gözüküyor özellikle o tonlardaki renklerde bu nasıl bir sorun onu anlamak için attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

120Hz'yi 60'a çekince düzeliyor. Sanırım PC monitör için yetersiz kalıyor.
Bilmiyorum inanki. Bilen arkadaşlar yardımcı olur diye düşünüyorum.

kanibaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paugge 2.0b HDMİ kablo ile sorunu çözdüm arkadaşlar. Aşırı kaliteli bir kablo herkese öneririm. Amazon'dan sipariş ettim ve 8 saatte geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye
emre973728
Top Bottom