Neler Yeni

GamePower haterliği.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bir şeyi uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız gamepower ve rampage den uzak durun derim
Rampage konusunda bir tık hak veriyorum ama GP bence uzak durulması gereken bir marka değil. Yukarıda da yazdığım gibi yıllardan beri GP Bane mouse kullanıyorum ve bir sorunu bile yok şimdilik. Bence bu kişinin kullanımına da bağlı. CS, Valo, LoL oynarken sinirlenip ekipman kıranlar da var insan gibi tüm ekipmanlarının bakımını yapıp sert kullanmayan da.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Rampage konusunda bir tık hak veriyorum ama GP bence uzak durulması gereken bir marka değil. Yukarıda da yazdığım gibi yıllardan beri GP Bane mouse kullanıyorum ve bir sorunu bile yok şimdilik. Bence bu kişinin kullanımına da bağlı. CS, Valo, LoL oynarken sinirlenip ekipman kıranlar da var insan gibi tüm ekipmanlarının bakımını yapıp sert kullanmayan da.
gamepower psu kullanmıştım eski hazır sistemimde yanmıştı 6 ayda

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Neden herkes bu firmanın hateri olmuş? Ranger gibi güzel kulaklıklar da üretiyor bu firma. Ama insanlar modele bakmadan markayı görür görmez ''çöp'' diyorlar.
Kullanmış olanlar genelde öneriyorlar, hiç kullanmamış olanlar ''çöp'' diyorlar. Bu haterliğin sebebi nedir?
materyal kalitesi yerlerde.Sebebi ise bütün düşük fiyatlı markalat aynı fabrikadan çıkartıyorlar ürünleri neredeyse.Gamepower=Rampage.Bence bir insanın bütçesi düşükse 2. el düzgün materyalli bir şey almalı.Düşük fiyatlı ürünler gerçekten çok çok kötü oluyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
gamepower psu kullanmıştım eski hazır sistemimde yanmıştı 6 ayda
PSU'sunu bilemem, tabii ki de kötü olabilir. Ama çıkardığı onca ürün içerisinden PSU olanlar ya da bir iki ürünü sorunlu diye iyi olanları da görmezden gelmemek lazım. Bir konuda GamePower PSU soruluyorsa "kullanmayın, berbat" dersiniz. Ama GamePower bir mouse ya da başka güzel bir ürünü soruluyorsa da sadece PSU'larını baz alarak yine "kullanmayın, berbat" diyemezsiniz. Bu tarz konularda markanın kendisinden çok markanın ürünü ön planda tutularak bir öneri veya yorum yapılmalı. Genele vurursak eğer bir sorunu, doğru bir öneri/yorum yapmış olmayız.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Maks 200tl vereceğim marka. Şuanki kulaklık 2.5 senelik Magnus V2. ZEEİİİRRRRR

The GodFather

80+ Silver
Neden herkes bu firmanın hateri olmuş? Ranger gibi güzel kulaklıklar da üretiyor bu firma. Ama insanlar modele bakmadan markayı görür görmez ''çöp'' diyorlar.
Kullanmış olanlar genelde öneriyorlar, hiç kullanmamış olanlar ''çöp'' diyorlar. Bu haterliğin sebebi nedir?
Gamepower luna kullandım çöpün çöpü bedava verseler almam. Gamepower Warcry kullandım gösterişli kasa ama soğutması kocaman SIFIR

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Zehir derken iyi anlamda mı? Kulağı acıttığını söylüyorlar o modelin.
İyi anlamda dedim. Gözlükle kullanıyorum. Uzun kullanımda hafif acıtıyor. Ben 85tl ye almıştım o yüzden beklentimi fazlasıyla karşıladı.

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
3 senedir medusa kullanıyorum pedlerin soyulması dışında herhangi bir sorunu yok

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Erennisn
kötü bi ürününnü kullanıyolar sonra gamepower çöp diyıkar genelleme yapıyolar . Ona bakılırsa rampageninde hyprex ında tüm markaların kötü ürünleri var

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
Yeşil forum öyle. Ezberlemişler.
Pek de haksız değiller açıkçası. GP, Rampage, aklıma gelmiyor ama en az 2 tane daha marka var bu klasmanda. Bunlar etiket markası ve ürettikleri ürün belli yazılım desteği yok saçma sapan bir uygulama yazıp yazılım desteği diye iteliyorlar millete.

Top Bottom