Neler Yeni

Gamepower Horizon Gaming Kasa Nasıldır?

123kral14

80+ Silver
Gerçekten şu olayı hiç sevmiyorum. Kasalardan söz etmek varken konuştuğumuz konuya bakar mısın..

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

İsmail_68

80+ Bronze
Mesh modelini kullanıyordum gayet memnundum.İşlemc 60 dereceyi , ekran kartı 70 dereceyi geçmiyordu.(3600xt , 2070s)

• Beğen

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Gerçekten şu olayı hiç sevmiyorum. Kasalardan söz etmek varken konuştuğumuz konuya bakar mısın..
Kardeşim zaten ben bir önceki mesajımda gamepowerin kasasını almaması gerektiğini ve şu kasayı önerdiğimi yazdım. :D daha sonrada rehber açtığım aklıma geldi onuda attım. Hemen arkadaşlar sağolsun hata arıyor yanlış kasa diye. Bir baksa önceki mesajlara görecek zaten. Gereksiz tartışmaya sokuyorlar.

• Kızgın

123kral14

80+ Silver
Kardeşim zaten ben bir önceki mesajımda gamepowerin kasasını almaması gerektiğini ve şu kasayı önerdiğimi yazdım. :D daha sonrada rehber açtığım aklıma geldi onuda attım. Hemen arkadaşlar sağolsun hata arıyor yanlış kasa diye. Bir baksa önceki mesajlara görecek zaten. Gereksiz tartışmaya sokuyorlar.
Tamam kusura bakmam.

• Beğen

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Dostum sana yanlışıkla kızgın attığımı söyledim zaten. Alıntıya tıklarken oldu :/
Kardeşim zaten ben bir önceki mesajımda gamepowerin kasasını almaması gerektiğini ve şu kasayı önerdiğimi yazdım. :D daha sonrada rehber açtığım aklıma geldi onuda attım. Hemen hata arıyor sun yanlış kasa diye. Bir baksan önceki mesajlara görecen zaten :D Direk yanlış kasa yazıon.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Top Bottom