kaç w psu lu olanını almak istiyorsun onu söyle o bütçede kasa + psu ayrı şekilde öneriyimGamepower horizon kasa almak istiyorum gamepowerın power ı ile birlikte almak istiyorum power sizce kötümüdür kullanan arkadaşlar varmı sorun çıkarmı acaba
İncehesapta hazır sistem var 1650 li 6000 tl onu alıcam oradan bi kasa önerebilirmisin banaşöyle bi sıkıntı çıkabilir hemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım - Powerboost Vk-g3902s 600w PSU PATLADI!
Merhaba herkese bugün kuzenimin PSU patladı büyük ihtimalle. Dediğine göre prizlere akım fazla gelmiş yada elektrikler gidip gelmiş ve bilgisayarından ÇOFF diye ses gelmiş. Sizce parçalarda sıkıntı olur mu ve şuan ne yapmamız lazım yeni PSU mu almamız lazım yada başka ne yapabiliriz? BU PSU YU...forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç w psu lu olanını almak istiyorsun onu söyle o bütçede kasa + psu ayrı şekilde öneriyim
Kasa çok güzel ama psu yu al çöpe at sistem pimi çekilmiş bomba gibi olur.Gamepower horizon kasa almak istiyorum gamepowerın power ı ile birlikte almak istiyorum power sizce kötümüdür kullanan arkadaşlar varmı sorun çıkarmı acaba
cougar olanı alabilirsin 300 tl fazlaya başka seçenek yokİncehesapta hazır sistem var 1650 li 6000 TL onu alıcam oradan bi kasa önerebilirmisin bana
asla düşünme bile gamepower bile daha iyi o kadarMesaj otomatik birleştirildi:
Frisby olan kasa nasıl
çıkartsa da stok 1 saatde tükeniyor ama bana sorucak olursan 7k asla etmez bu 1650 li sistemler ama bakınca daha iyi bi seçenek de yok ben olsam beklerdimDonanım arşivi yada pc hocası yakın zamanda sistem çıkarır mı