Neler Yeni

GamePower Intense X60 Alınır Mı?

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam bu monitör alınır mı yani
Eğer alınır ise zaten güzel bir başlıkla videoyu yayınlarım. Fiyatına karşılık kağıt üzerindeki özelikleri rakipsiz duruyor ama gerçekte de öyle mi göreceğiz bakalım bu hafta videoyu yayınlayacağım

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
27" panelde 2K veya 4K monitöre geç evet fark varmış diyeceksin

Malzeme kalitesi falan anlatıcam halen deneyimliyorum
İnşallah nasip olur
Bence bu piksel sayma meselesi tamamen alışkanlık ile ilgili
4k 27 monitörden 2k 27 ye geçen biri içinde belki pikseller göze batar
Yani kısaca alıştıktan sonra bu piksel sayma olayı yaşanmıyor ama benim önerim yüksek çözünürlüklü monitörden düşük çözünürlüklü monitöre geçilmemesi yönünde

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Eğer alınır ise zaten güzel bir başlıkla videoyu yayınlarım. Fiyatına karşılık kağıt üzerindeki özelikleri rakipsiz duruyor ama gerçekte de öyle mi göreceğiz bakalım bu hafta videoyu yayınlayacağım
Tamamdır dört gözle bekliyoruz.:D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İncelemediğin kullanmayıp deneyimlemediğin ürün hakkında alınıp alınmaması için hüküm veremezsin aksi durum bu sadece tahminde bulunmak olur o da önemsiz zaten.
e zaten önermiyorum dedim
öneriyorum demedim ki
bir şeyi önermemek o ürünün alınıp veya alınmamasına dair anlam ifade etmiyor

ayrıca üstü kapalı laf söylüsunuz da gamepower ve james donkeye laf attığımızı

size James Donkey monitörden yolladım bu mesajı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ben karşılaştırma olarak değil kalite olarak bakmanı istedim
Kalitesiz değil ve özellik olarak 2600tl ye alınabilecek en iyi monitör
panel zaten samsung bildiğim kadarıyla panelinden yana değil tasarım ve plastik malzeme açısından karşılaştırıyorum
James Donkey ve gamepower ürünlerinin monitörlerini inceleme fırsatım oldu panelden yana bir sorun yok lakin plastik olarak kullandığı malzemelerinin kalitelerini beğenmiyorum

tasarım da beğenmiyorum lakin o opsiyonel bir durum kişiden kişiye değişir

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
e zaten önermiyorum dedim
öneriyorum demedim ki
bir şeyi önermemek o ürünün alınıp veya alınmamasına dair anlam ifade etmiyor

ayrıca üstü kapalı laf söylüsunuz da gamepower ve james donkeye laf attığımızı

size James Donkey monitörden yolladım bu mesajı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

panel zaten samsung bildiğim kadarıyla panelinden yana değil tasarım ve plastik malzeme açısından karşılaştırıyorum
James Donkey ve gamepower ürünlerinin monitörlerini inceleme fırsatım oldu panelden yana bir sorun yok lakin plastik olarak kullandığı malzemelerinin kalitelerini beğenmiyorum

tasarım da beğenmiyorum lakin o opsiyonel bir durum kişiden kişiye değişir
Keşke imzana yazsaydın hocam

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Keşke imzana yazsaydın hocam
hocam imzaya yazıp belli etmenin gerek olmadığını düşünüyorum
ben james donkeyin 3 ürünün birden kullanıyorum artısını da eksisini söylüyorum
aynı şekilde deneyimlediğim gamepower ürünleri de deneyimlediğim için yorum yapıyorum
internetteki fotoğraflarına bakarak yorum yapmıyorum öyle bir ima çıktı da öyle değil yani

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
hocam imzaya yazıp belli etmenin gerek olmadığını düşünüyorum
ben james donkeyin 3 ürünün birden kullanıyorum artısını da eksisini söylüyorum
aynı şekilde deneyimlediğim gamepower ürünleri de deneyimlediğim için yorum yapıyorum
internetteki fotoğraflarına bakarak yorum yapmıyorum öyle bir ima çıktı da öyle değil yani
Bende gp monitör kullanıyorum ve evet malzeme kalitesi biraz kötü ama bu modelden modele değişecektir

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Nikmikyok

80+
Gamepower intense x40 kullanıyorum 4 ay oldu 240hz. olmasından mütevellit ekran kartını (Asus Tuf 3 Rx 5600XT) boşta 60 derecelerde çalıştırıyor onunda geçici çözümü monitör frekansını oyun vb. işlemler dışında 120Hz alınca ısı düşüyor. Amd sürücüleri ile ilgili şimdilik çözülemeyen bir sorun olduğu biliniyor. Genel anlamda VA panel x60 modeli de VA 2K da görüntü daha da güzeldir eminim. X40'ın eksiği ne dersen pivot ayarı yok eğer bu ayarı önemli görüyorsan, sanıyorum x60 modelinde de yok.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Gamepower intense x40 kullanıyorum 4 ay oldu 240hz. olmasından mütevellit ekran kartını (Asus Tuf 3 Rx 5600XT) boşta 60 derecelerde çalıştırıyor onunda geçici çözümü monitör frekansını oyun vb. işlemler dışında 120Hz alınca ısı düşüyor. Amd sürücüleri ile ilgili şimdilik çözülemeyen bir sorun olduğu biliniyor. Genel anlamda VA panel x60 modeli de VA 2K da görüntü daha da güzeldir eminim. X40'ın eksiği ne dersen pivot ayarı yok eğer bu ayarı önemli görüyorsan, sanıyorum x60 modelinde de yok.
pivot ayarındansa yükseklik ayarı benim için daha önemli hocam sanırım o da bulunmuyor.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
60 derece olmasının sebebi ekran kartının 60 dereceye kadar fanlarını çalıştırmaması
Eğer manuel ayar yaparaan 30 40 derecede takılırsın

Nikmikyok

80+
60 derece olmasının sebebi ekran kartının 60 dereceye kadar fanlarını çalıştırmaması
Eğer manuel ayar yaparaan 30 40 derecede takılırsın

Bence sebebi bu değil, ekran kartı boşta yükte gibi çalışıyor olmasından şikayetciyim, sırf 240Hz de çalışması için böyle bir durum olabilir mi onun cevabını da bulamadım. Aynı durumu Nvidia Gtx 970 kullanan arkadaşlarda da aynı monitör ile olduğuna şahit oldum onda bendeki fan sistemi yok. Bazı oyunlarda 550 - 55 derecelerde bile olduğu oluyor. Boşta yüke neden giriyor onu anlamadım çok çeşitli sebepler gördüm Amd Asus mail attım son çareleri ekran kartını gönderin demek oldu :) Değişik bir sorun çözülür diye bekliyorum bakalım.
Neyse arkadaşın konusunu benim problemim ile baltalamayım, ben genel olarak deneyimimi aktardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,383
Üyeler
167,481
Son üye
filozof07
Top Bottom