Neler Yeni

Gamepower Katana vs Saber RGB

uydu3

80+ Silver
Arkadaşlar aralarında 40tl fark var bu fiyata değermi hangisini tavsiye edersiniz
Tasarım olarak katana hoşuma gitti
Saber Rgb almanı tavsiye ederim. Eğer bileklik desteği olmaması senin için büyük bir eksiyse Gamepower Ogre'ye bakabilirsin suni deri bilek desteğine sahip.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Saber RGB, incehesap Cuma indirimlerinde 280 TL civarında satılıyor.

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saber RGB almanı tavsiye ederim. Eğer bileklik desteği olmaması senin için büyük bir eksiyse Gamepower Ogre'ye bakabilirsin suni deri bilek desteğine sahip.
Olsa daha iyi olur ama büyük eksi değil tabii ki

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Arkadaşlar aralarında 40tl fark var bu fiyata değermi hangisini tavsiye edersiniz
Tasarım olarak katana hoşuma gitti
Özellik olarak hemen hemen aynılar büyük ve bilek destekli bir klavye istiyorsan katana rgb seven biri isen saber

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellik olarak hemen hemen aynılar büyük ve bilek destekli bir klavye istiyorsan katana RGB seven biri isen saber
Hocam bende dandik bir klavye varda saber rgb gibi aynı tasarımı o yüzden sanki böyle tüm klavyeler dandikmiş gibi geliyor

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Hocam bende dandik bir klavye varda saber RGB gibi aynı tasarımı o yüzden sanki böyle tüm klavyeler dandikmiş gibi geliyor
Sizdeki klavye nedir? bende saber rgb var ben menunum eylül 2019'dan beri kullanıyorum bana göre fiyatına göre kaliteli bir klavye olduğunu düşünüyorum

Hocam bende dandik bir klavye varda saber RGB gibi aynı tasarımı o yüzden sanki böyle tüm klavyeler dandikmiş gibi geliyor
Yarın saat 20:00 gibi İtopya'ya bayram indirimleri geliyor bütçeni yükseltebilirsen 500-600 Tl'ye kadar düşecek çok kaliteli klavyeler olucaktır diye tahmin ediyorum Corsair,Logitech gibi bunlardan birini alabilirsen senin için muhtemelen ömürlük bir klavye olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın saat 20:00 gibi İtopya'ya bayram indirimleri geliyor bütçeni yükseltebilirsen 500-600 TL'ye kadar düşecek çok kaliteli klavyeler olucaktır diye tahmin ediyorum Corsair,Logitech gibi bunlardan birini alabilirsen senin için muhtemelen ömürlük bir klavye olabilir.
Eğer bütçeni yükseltemezsen de beklemeni tavsiye ederim zaten 1 gün var 300-400 Tl civarlarına güzel klavyeler olucaktır.

uydu3

80+ Silver
Sizdeki klavye nedir? bende saber RGB var ben menunum eylül 2019'dan beri kullanıyorum bana göre fiyatına göre kaliteli bir klavye olduğunu düşünüyorum
Dandik bir şey hocam markasını bile bilmiyorum klavyem bozuktu öylesine 50tlye idare etsin diye almıştım klavye çok güzel zaten hocam bir şey diyemem ben dediğim gibi beynimde öyle bir şey oluşmuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom