Neler Yeni

Gamepower KIZARU 7.1 Dip ses sorunu

tahaumut1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
taha umut köksal
Merhaba dostlar,
Kulaklığım boştayken bir şey vesaire dinlemiyorken kulaklıktan tıssss gibi bir ses geliyor bunun sebebi nedir çok rahatsız edici bir şey ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Merhaba dostlar,
Kulaklığım boştayken bir şey vesaire dinlemiyorken kulaklıktan tıssss gibi bir ses geliyor bunun sebebi nedir çok rahatsız edici bir şey ?
Sebebi markasının GP olması. Almayın diyince gP fEpEe diye linç ediyorlar. JD 712 kullanıyorum ben sorunu en aza indirmek için yaptıklarımı yazayım kesinlikle fazlasıyla işe yaradı.

1- Yazılımını sil. 3D ve Sanal 7.1 zaten pek bir işe yaramıyor yalnızca dipses'e sebeb oluyor.
2- Windowstan sesi hep 100'de kullan. Ses ayarını kulaklıktan yap.

Sorun çözülmezse buradayım.

tahaumut1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
taha umut köksal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sebebi markasının GP olması. Almayın diyince gP fEpEe diye linç ediyorlar. JD 712 kullanıyorum ben sorunu en aza indirmek için yaptıklarımı yazayım kesinlikle fazlasıyla işe yaradı.

1- Yazılımını sil. 3D ve Sanal 7.1 zaten pek bir işe yaramıyor yalnızca dipses'e sebeb oluyor.
2- Windowstan sesi hep 100'de kullan. Ses ayarını kulaklıktan yap.

Sorun çözülmezse buradayım.
Reis ses ayarını kulaklıktan yapınca windowsunuda yükseltiyor yazılımı silsemde farketmiyor en iyisi kulaklığı değiştiriyimmi ? Üşeniyorum bir çözümünüz daha varsa söylerseniz sevinirim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Reis ses ayarını kulaklıktan yapınca windowsunuda yükseltiyor yazılımı silsemde farketmiyor en iyisi kulaklığı değiştiriyimmi ? Üşeniyorum bir çözümünüz daha varsa söylerseniz sevinirim.
Dostum windows sesi zaten ful olsun. Ne demek istediğini anlamadım. Ama eğer sorun çözülmezse iade et. Değişim isteme çünkü bütün kulaklıklarında aynı sorun var. Değiştirirsen yine olacak yani.

tahaumut1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
taha umut köksal
Dostum windows sesi zaten ful olsun. Ne demek istediğini anlamadım. Ama eğer sorun çözülmezse iade et. Değişim isteme çünkü bütün kulaklıklarında aynı sorun var. Değiştirirsen yine olacak yani.
Reis sen dedin ya ses ayarını kulaklıktan yap ses ayarını kulaklıktan yapınca windowsun seside düşüyor. yani ses ayarına ayrı bir şey yok.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Reis sen dedin ya ses ayarını kulaklıktan yap ses ayarını kulaklıktan yapınca windowsun seside düşüyor. yani ses ayarına ayrı bir şey yok.
Tuhaf gerçekten. O halde iade et dostum. Kronik sorunlu GP kulaklık işte çok daha iyi kulaklılar var onun parasına.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba dostlar,
Markasının GP olması ile alakası yok.
2 farklı ses seviyesi var GP'lerde.
Sistem ses seviyesi + Kulaklığın kartındaki ses seviyesi.
Dengelersen veya Windows üzerinden sesi yükseltirsen, biraz önüne geçebilirsin.

tahaumut1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
taha umut köksal
Markasının GP olması ile alakası yok.
2 farklı ses seviyesi var GP'lerde.
Sistem ses seviyesi + Kulaklığın kartındaki ses seviyesi.
Dengelersen veya Windows üzerinden sesi yükseltirsen, biraz önüne geçebilirsin.
sesi yükseltince çok fazla ses oluyor ya kulaklık baya ses veriyor birde boğuk geliyor nedense

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom