Yardım Gamepower Kizaru vs Fujin

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kizaru kullanıyorum ve bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklıklardan biri oldu. Şaşmayıp kizaru devam mı diyeyim yoksa yeni yazılımlı hal olan fujini mi tercih edeyim ? Wireless kulaklıkların hiçbiri tatmin etmedi mikrofon kalitesi olarak. ( İkisi dışında öneriniz varsa açığım )

bir sorun yoksa devam et bunla almak istiyorsan fujin alabilirsin

senin kullandığın askılı büyük ihtimalle rahat bi kulaklıktır fujin de rahattır diye tahmin ediyorum alabilirsin yenilik iyidir ama zaten yeni bi kulaklık 1-1,5 hafta bekleyip kullanıcıların yorumlarını okumanı tavsiye ederim.

bir sorun yoksa devam et bunla almak istiyorsan fujin alabilirsin
Hocam kardeşimle ortak kullanıyorduk şimdi kendi sistemimi dizeceğim
Post automatically merged:

senin kullandığın askılı büyük ihtimalle rahat bi kulaklıktır fujin de rahattır diye tahmin ediyorum alabilirsin yenilik iyidir ama zaten yeni bi kulaklık 1-1,5 hafta bekleyip kullanıcıların yorumlarını okumanı tavsiye ederim.
Aynen kanka öyle yapayım. Ama fiyatı 480 tl den 560 a fırladı değil mi bu hafta içerisinde

Aynen kanka öyle yapayım. Ama fiyatı 480 TL den 560 a fırladı değil mi bu hafta içerisinde
Şuan 1000days koduyla incehesapta 483 liraya geliyor.

Aynen kanka öyle yapayım. Ama fiyatı 480 TL den 560 a fırladı değil mi bu hafta içerisinde
normal olan bişe o çok kısa bi süre ürünün hype lanması için o farkı uzun süre kullanacağım kulak sağlığımı etkileyen bir ekipman için öderim diye düşünüyorum yazılımı güzel bu arada

Geri