Def2easy59
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 274
Aklımda gamepower warlock alma fikri var fakat emin olamadım kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirlermi
Kırmızı switchWarlock mu nani?! Aşırı kalitesiz bir klavye kendim kullandığımdan biliyorum Blue Switch sesi evi uyandırıyor. Daha farklı mekanik klavyelere yönelin ya da membran alın, tavsiyem membran klavyedir.
Mekanik klavye sesi ve hissiyatı için tercih ediliyor zatenWarlock mu nani?! Aşırı kalitesiz bir klavye kendim kullandığımdan biliyorum Blue Switch sesi evi uyandırıyor. Daha farklı mekanik klavyelere yönelin ya da membran alın, tavsiyem membran klavyedir.
Red Switch daha sessiz olacaktır evet, bu seferde malzemenin kalitesizliğinden şikayetçi olurum, büyük tuşlarda yay sesi var ve basma hissiyatı güzel değil.Kırmızı switch
Kaliteli bir mekanik klavye ile Warlock'u karşılaştırınca aradaki farkı anlıyorsunuzMekanik klavye sesi ve hissiyatı için tercih ediliyor zatensırf sesi yüksek diye ben olsam membran klavye almazdım.
alma ben önceden kullanıyodum bir süre sonra 2 adet tuşun ışığı yanmamaya başladıAklımda gamepower warlock alma fikri var fakat emin olamadım kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirlermi
Bütçesi kısıtlı gibi gözüküyor arkadaşın. Parasına göre kaliteli diyebiliriz bence. Bu fiyata daha kaliteli mekanik klavye varsa başka tabi.Red Switch daha sessiz olacaktır evet, bu seferde malzemenin kalitesizliğinden şikayetçi olurum, büyük tuşlarda yay sesi var ve basma hissiyatı güzel değil.
Post automatically merged:
Kaliteli bir mekanik klavye ile Warlock'u karşılaştırınca aradaki farkı anlıyorsunuzSes değil sorun, kalitesizliği.