Neler Yeni

GamePower Klavye Üstüne Konuşup Ortak Bir Görüş Belirleyelim

Gamepower Önerilmeli mi?

• Evet

Oylar: 21 27.6%
  • Hayır

Oylar: 55 72.4%

• Oy kullanan toplam üye
    76

Avolay

80+ Gold
Hergün en az 3-4 konu açılıyor neredeyse "Tuş basmama sorunu" adı altında :/ Bence GamePower klavye önerilmemeli çok fazla mağdur var :( Ayrıca servise gönderenler ne iade ne de hizmet alabiliyorlar sanırım :( Gamepower almak yerine Gaming Geceslerini kovalamak ya da Monster gibi servis ve iade işlemleri konusunda iyi olan şirketlerden(Benim deneyimim Monsterla oldu o yüzden onu yazdım :) ) almak gerektiğini düşünüyorum.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hergün en az 3-4 konu açılıyor neredeyse "Tuş basmama sorunu" adı altında :/ Bence GamePower klavye önerilmemeli çok fazla mağdur var :( Ayrıca servise gönderenler ne iade ne de hizmet alabiliyorlar sanırım :( Gamepower almak yerine Gaming Geceslerini kovalamak ya da Monster gibi servis ve iade işlemleri konusunda iyi olan şirketlerden(Benim deneyimim Monsterla oldu o yüzden onu yazdım :) ) almak gerektiğini düşünüyorum.
Haklı bir isyan. Gamepower zamaninda iyi iş yaptı ama son üretimler rezil durumda. GaMePoWeR bHozDu AaBİ yHa.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Ben şahsi fikrimi söyleyeceğim sizlerle. Klavyem de mausum da gamepower. Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamadım. Klavyemin üstüne su dökülmesine rağmen böyle sıkıntılarla karşılaşmadım. Servis konusuna gelecek olursa teknik sorunlarla ilgili mail attığımda sadece 3 saatte geri döndüler. Ben markayı seviyorum. Sizi bilemem :)

Avolay

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şahsi fikrimi söyleyeceğim sizlerle. Klavyem de mausum da gamepower. Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamadım. Klavyemin üstüne su dökülmesine rağmen böyle sıkıntılarla karşılaşmadım. Servis konusuna gelecek olursa teknik sorunlarla ilgili mail attığımda sadece 3 saatte geri döndüler. Ben markayı seviyorum. Sizi bilemem :)
Herkese öyle olmamış işte bilmiyorum yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklı bir isyan. Gamepower zamaninda iyi iş yaptı ama son üretimler rezil durumda. GaMePoWeR bHozDu AaBİ yHa.
+

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Klavye sadece switch markasından ibaret değildir arkadaşlar. Redragon klavyelerde Outemu kullanıyor ama Gamepower'dan çok daha kaliteli. Neden? Çünkü fason mal üretmiyorlar.

Redragon kendi fabrikasında, kendi ürünlerini üretiyor. Gamepower'ın ürünleri gibi Çin malı klavyelerin kalitesiz olmasının sebebi PCB.

PCB, yani devre kartı kötü olduktan sonra Cherry MX olsa bile o klavye bozulur.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
gamepower geleceği olmayan bi marka kulaklığın kırılmıştır ve 3 ay içinde sıkışıksındır ama 200 liran falan vardır alırsın onun haricinde 300 liradan üstüne gamepower için vermeyin verdirmeyin

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Senin sorun yaşamaman kötü ve kronik sorunlu olduğunu değiştirmez.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bana bu yaşattıklarından sonra FBI peşimde olmadığı sürece, üzerime bomba yağmadığı sürece önermem.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Klavye sadece switch markasından ibaret değildir arkadaşlar. Redragon klavyelerde Outemu kullanıyor ama Gamepower'dan çok daha kaliteli. Neden? Çünkü fason mal üretmiyorlar.

Redragon kendi fabrikasında, kendi ürünlerini üretiyor. Gamepower'ın ürünleri gibi Çin malı klavyelerin kalitesiz olmasının sebebi PCB.

PCB, yani devre kartı kötü olduktan sonra Cherry MX olsa bile o klavye bozulur.
Oetumuyla zaten alakası yok,
Klavyelerin kaliteleri çok farklı gpnin klavyeleri kronik sorunlu klavyelerin farkları sadece swiche bağlanamaz,
Hocam sizmişsiniz @hadwiger 🤣 bir an gaza gelince sizi kim vurduya atmışım kb.
Sizin alta yazdığınızı görmemişim bir de ama zaten size demiş olmamışım ki siz pcbye bağlamışsınız zaten durum öyle ama bazıları gerçekten 1. cümledeki gibi düşünüyor, çok özür dilerim.

Son düzenleme:

İsmail_68

80+ Bronze
Gamepower katana blue switch kullanıyorum 2. el aldım ona rağmen gayet memnunum hiçbir sorunu yok.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom