Gamepower Kötü Bi̇r Marka Mi

daha önce rampage gamepower gibi markaları oldukça fazla kullanmış biri olarak zorda kalmadığım sürece asla yanlarına yaklaşmam

GAMEPOWER kulaklık klavye almayı düşünüyorum alınır mı
mouse konusunda eh işte performansları var fakat tasarım ve ergonomiden kurtarıyor klavyede ise tek alınabilir klavyesi calypso olduğunu düşünüyorum onda iyi iş çıkarmışlar bazı kulaklıkları zamanında çok güzel f/p idi ama şuan eski f/p özelliklerini kaybettiler fakat alınabilirler

kulaklık kullanıyor kardeşim,bende mouse var. Memnunum gayet iş görüyor.

Pek önerebileceğim bir marka değil maalesef.

Garibanın gamer ekipman markası :')

Gamepower Bane kullandım birkaç ay içerisinde hemen bozuldu. Oynarken takılıp duruyor mouse. Ursa aldım kalitesiz sallayınca çok ses geliyor. Magnus V2 almıştık 2 yıl önce bass, ses kasma vs iyi. Birkaç kulaklığı f/p. Psu'ları da iyi değil

Evet hem de çok kötü bir marka. Psu'larını alırsanız aniden "Bomb Has Been Planted" gibi bir ses duyabilirsiniz.

hocam biraz üst segment ürün kullandınızmı çöp gibi geliyor ürünler bilginize
var elimde üst seviye de.Ama üst seviye diye çöpe atmadım işimi görüyor bozulana kadar kullanırım yani. 1 tl ye almıştım incehesap kampanya yaptığı zamanlar :D 1 tl ye net iş görüyor :ASDAS

var elimde üst seviye de.Ama üst seviye diye çöpe atmadım işimi görüyor bozulana kadar kullanırım yani. 1 TL ye almıştım incehesap kampanya yaptığı zamanlar :D 1 TL ye net iş görüyor :ASDAS
1 TL'ye aldıysanız hiçbir sorun yok hocam anası öpülene kadar kullanın 1 TL'ye ben kaçırmıştım 1 dakika ile

Aldığın ürüne kullanmana ve fiyatına göre değişir. Evet bazı ürünlerinde problem var. Evet bazı ürünleri pahalı lakin evet bazı ürünleride güzel. Örnek ben 2.5 yıldır Game Power Mihawk kullanıyorum. aldığım dönemde uygun fiyatlı bir düşük bütçeli kulaklıktı. Kişisel bir ifade bence sorun ? Kişiden kişiye değişir. Benim gibi memnun olanlarda olabilir bazı arkadaşlar gibide ürünlerden memnun olmayanlarda

Bunların kafa garip calısıyor hocam, Dünyanın en pahalı otomobilini alsalar araba yağ akıtsa bunlar kalkıp o arabanın markasını herkese kötüler, Tüm forum sitelerinde aynı muhappet. Tek taraflı görüş benim için görüş değildir. Misal AMD kullanan bir oyuncu NVİDİA kart kullanmadan asla yorum yapmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,879
Üyeler
185,185
Son üye
sfkulusoy1
Geri