zulumaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 354
plastik bir çöp. Bu tip uyduruk markaların girişi yasaklanmalı
mouse konusunda eh işte performansları var fakat tasarım ve ergonomiden kurtarıyor klavyede ise tek alınabilir klavyesi calypso olduğunu düşünüyorum onda iyi iş çıkarmışlar bazı kulaklıkları zamanında çok güzel f/p idi ama şuan eski f/p özelliklerini kaybettiler fakat alınabilirlerGAMEPOWER kulaklık klavye almayı düşünüyorum alınır mı
hocam biraz üst segment ürün kullandınızmı çöp gibi geliyor ürünler bilginizekulaklık kullanıyor kardeşim,bende mouse var. Memnunum gayet iş görüyor.
Gamepower Bane kullandım birkaç ay içerisinde hemen bozuldu. Oynarken takılıp duruyor mouse. Ursa aldım kalitesiz sallayınca çok ses geliyor. Magnus V2 almıştık 2 yıl önce bass, ses kasma vs iyi. Birkaç kulaklığı f/p. Psu'ları da iyi değilGAMEPOWER kulaklık klavye almayı düşünüyorum alınır mı
var elimde üst seviye de.Ama üst seviye diye çöpe atmadım işimi görüyor bozulana kadar kullanırım yani. 1 tl ye almıştım incehesap kampanya yaptığı zamanlarhocam biraz üst segment ürün kullandınızmı çöp gibi geliyor ürünler bilginize
1 TL'ye aldıysanız hiçbir sorun yok hocam anası öpülene kadar kullanın 1 TL'ye ben kaçırmıştım 1 dakika ilevar elimde üst seviye de.Ama üst seviye diye çöpe atmadım işimi görüyor bozulana kadar kullanırım yani. 1 TL ye almıştım incehesap kampanya yaptığı zamanlar1 TL ye net iş görüyor :ASDAS
Aldığın ürüne kullanmana ve fiyatına göre değişir. Evet bazı ürünlerinde problem var. Evet bazı ürünleri pahalı lakin evet bazı ürünleride güzel. Örnek ben 2.5 yıldır Game Power Mihawk kullanıyorum. aldığım dönemde uygun fiyatlı bir düşük bütçeli kulaklıktı. Kişisel bir ifade bence sorun ? Kişiden kişiye değişir. Benim gibi memnun olanlarda olabilir bazı arkadaşlar gibide ürünlerden memnun olmayanlardaGAMEPOWER kulaklık klavye almayı düşünüyorum alınır mı